ONTVANG EXTRA KORTING IN DE WINKELMAND MET KORTINGSCODE "VLOER"!
telefoon vloerbedekkingwebwinkel
Gratis advies0413-530200
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €300,-
  • Snelle levering binnen 3 tot 5 werkdagen*
  • ReviewSpot 9.2
  • Google reviews 4.9/5

Hoe lang gaat een linoleum (marmoleum) vloer mee?

Linoleum vloeren, ook wel marmoleum vloeren genoemd, zijn heel populair in drukbezochte ruimtes. Het komt omdat marmoleum vloeren veel voordelen hebben.

De vloer is namelijk gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor het een echt natuurproduct is. Het is daarmee een milieuvriendelijke en hygienische vloer. De harde toplaag zorgt ervoor dat deze vloeren zeer krachtig zijn. Ondertussen is deze vloerbedekking veerkrachtig, wat betekent dat deze samendrukt en daarna weer terugveert wanneer u er overheen loopt.

Goede linoleum vloeren gaan ongeveer 40 jaar mee. Veel producenten voegen een beschermende coating toe aan het linoleum. Deze coating zorgt voor een betere bescherming tegen krassen en slijtage. Verder biedt deze coating bescherming tegen verkleuring door de zon. Daarmee is deze coating bepalend voor de levensduur van de vloer.

U kunt de levensduur van marmoleum vloeren verlengen door deze goed te onderhouden. Maak de vloer schoon wanneer deze vies is door deze te dweilen. Zorg ervoor dat er geen stilstaand water op de vloer blijft liggen, want water kan de vloer beschadigen. Wanneer de vloer nat is, kunt u deze het beste direct droogmaken zodat het water de vloer niet kan aantasten. Verder kunt u meubels voorzien van vloerbeschermers, zodat beschadigingen worden voorkomen.

Bekijk alle marmoleum vloeren

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

We zijn dagelijks tot 17:30 uur bereikbaar voor gratis advies.

Vince