ONTVANG EXTRA KORTING IN DE WINKELMAND MET KORTINGSCODE "VLOER"!
telefoon vloerbedekkingwebwinkel
Gratis advies0413-530200
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €300,-
  • Snelle levering binnen 3 tot 5 werkdagen*
  • ReviewSpot 9.2
  • Google reviews 4.9/5

Linoleum (marmoleum) in de badkamer, kan dat?

U bent op zoek naar nieuwe vloerbedekking voor de badkamer en wilt weten of linoleum (marmoleum) geschikt is. U weet al dat linoleum vloeren vele voordelen bieden.

De vloer is verkrijgbaar in uiteenlopende designs. Het is een écht natuurproduct omdat het gemaakt is van natuurlijke ingredienten. Het is antibacteriele vloerbedekking waardoor deze zeer hygienisch is. Dit is een voordeel voor mensen die bijvoorbeeld astma hebben. De harde toplaag zorgt voor een uitstekende bescherming tegen krassen en slijtage.

Linoleum heeft echter ook een nadeel. Deze vloer is namelijk niet waterdicht. We raden daarom niet aan om linoleum in de badkamer te installeren. Water en vocht kan er namelijk voor zorgen dat de ondervloer vervormt, waardoor de linoleum vloer zich kan uitzetten en kan gaan bollen. In een badkamer is natuurlijk veel vocht en water aanwezig, waardoor deze vloerbedekking ongeschikt is.

Voor de badkamer kunt u beter een goede vinyl vloer kopen. Vinyl vloeren zijn namelijk waterdicht. Verder bieden ze over het algemeen een goede grip. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in prachtige designs. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vinyl vloer met betonlook om uw badkamer een industriele uitstraling te geven. Verder zijn er vele vinyl vloeren verkrijgbaar met een landelijke houttint.

Bekijk alle linoleum vloeren

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

We zijn dagelijks tot 17:30 uur bereikbaar voor gratis advies.

Vince