ONTVANG EXTRA KORTING IN DE WINKELMAND MET KORTINGSCODE "VLOER"!
telefoon vloerbedekkingwebwinkel
Gratis advies0413-530200
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €300,-
  • Snelle levering binnen 3 tot 5 werkdagen*
  • ReviewSpot 9.2
  • Google reviews 4.9/5
Coretec the Essentials Tile++

De mooiste PVC vloeren voor in de keuken

Je bent bezig met het inrichten van de keuken en bent op zoek naar een nieuwe vloer. PVC vloeren zijn ideaal voor de keuken omdat ze een lange levensduur hebben, bestand zijn tegen water, comfortabeler aanvoelen dan tegels en verkrijgbaar zijn in prachtige designs. Omdat er vele honderden designs zijn hebben we de beste vloeren voor de keuken op een rij gezet:

Moduleo Impress XL

Impress XL Dryback heeft – zoals de naam al aangeeft – extra grote tegels van 86.80 x 43.40 cm. Deze grote, rechthoekige tegels hebben een exclusieve uitstraling. De donkere kleur past heel goed bij een houten keuken. Zoals op de sfeerfoto te zien past het ook weer heel goed bij een donker keukenblad.

De PVC tegels zijn moeilijk van echte tegels te onderscheiden omdat er Register Embossing is toegepast. De zichtbare structuur loopt daarbij gelijk met de voelbare structuur.

Deze vloer is verkrijgbaar als Impress XL Dryback en Impress XL Click. U kunt dus kiezen of u voor een verlijmde PVC vloer of PVC click vloer gaat. De vloeren van Moduleo zijn water- en slipbestendig en gemakkelijk schoon te houden.

Moduleo Transform XL

Transform XL is een vierkante PVC tegel die ideaal is voor de keuken. De lichte betontint van Hoover Stone zorgt voor een prachtige industriële uitstraling.

De extra grote tegels van 60.96 x 60.96 cm hebben een veel exclusievere uitstraling dan kleinere tegels. De tegels hebben V-groeven aan vier zijden, waardoor de PVC tegels meer op echte tegels lijken.

De vloer is verkrijgbaar als Dryback PVC en als PVC click. De vloeren van Moduleo zijn water- en slipbestendig en gemakkelijk schoon te houden.

Moduleo LayRed Tiles

Moduleo LayRed Tiles zijn echt geweldig voor de keuken. De steenstructuur zorgt voor een heel uniek design. Niet alleen door de stijlvolle uitstraling, maar ook door de eigenschappen.

LayRed is de ‘’speciale collectie’’ PVC click vloeren van Moduleo. De PVC tegels bestaan uit 12 lagen en hebben een aantal grote voordelen: ze hebben een uitstekende kras- en vlekbestendigheid, ze zijn zacht en stil én ze hebben een speciale, geïntegreerde ondervloer. Deze ondervloer haalt lichte oneffenheden uit de basisvloer en zorgt voor een uitstekende demping van contactgeluiden (10 dB Llin).

U legt deze vloer gemakkelijk zelf dankzij het handige clicksysteem.

Coretec The Essentials Tile+

Deze PVC tegels hebben natuurlijke kleuren en een mooie steenstructuur. De tegels zijn rechthoekig en hebben een afmeting van 61.0 x 45.7 cm. De donkere tinten, zoals Aquila, Vela en Mensa, matchen bijvoorbeeld heel goed met lichte keukens. Het zorgt ervoor dat de keuken er uit springt.

De geïntegreerde kurklaag haalt oneffenheden uit de basisvloer en dankzij het kliksysteem is deze vloer gemakkelijk zelf te leggen. Verder is de vloer sterk en onderhoudsvriendelijk, waardoor het de ideale vloer voor de keuken is!

Coretec The Essentials Tile++

Coretec The Essentials Tile++ is één van de meest unieke vloeren uit dit overzicht. Dat komt omdat deze tegels Rabat patronen hebben. Dit zijn bloemachtige patronen. Omdat de patronen een vergelijkbare kleur als de tegel hebben, zijn ze niet heel aanwezig. Dit zorgt voor een luxe uitstraling.

The Essentials Tile++ is gemakkelijk zelf te leggen dankzij het kliksysteem. De tegels hebben een geïntegreerde kurklaag die lichte oneffenheden uit de basisvloer haalt en bescherming biedt tegen schimmel. Verder is de vloer sterk en gemakkelijk schoon te houden. De V-groeven zorgen voor een realistische uitstraling.

Rigid Core XL Register PVC Click

Deze exclusieve houtlook PVC vloer heeft Register Embossing. Dit zorgt ervoor dat de PVC vloer moeilijk te onderscheiden is van een echte houten vloer.

De houtstructuur en houtnoesten zijn namelijk niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar! Dankzij de V-groeven aan vier zijden is het nog moeilijker om te zien dat het geen echte plankenvloer is.

De planken zijn vrij robuust. Dit is te zien aan de aanwezige houtstructuur en nerven. Dit maakt de vloer ideaal voor de landelijke en Scandinavische interieurs. Natuurlijk is het ook een mooie vloer voor in moderne keukens.

TFD Easy

TFD Easy is een PVC vloer die verlijmd moet worden op de basisvloer van de keuken. Deze PVC vloer heeft een fijne houtstructuur en is daardoor toe te passen in verschillende interieurstijlen. Het is bijvoorbeeld een hele mooie vloer voor de moderne interieurs.

Producten uit dit blogbericht

Vince