ONTVANG EXTRA KORTING IN DE WINKELMAND MET KORTINGSCODE "VLOER"!
telefoon vloerbedekkingwebwinkel
Gratis advies0413-530200
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €300,-
  • Snelle levering binnen 3 tot 5 werkdagen*
  • ReviewSpot 9.2
  • Google reviews 4.9/5
Desso Silhouettes

Nieuwe collectie vloerkleden van Desso!

Vanaf vandaag zijn de nieuwste vloerkleden van Desso opgenomen in onze collectie. De vloerkleden hebben unieke kleuren en designs. Veel designs vallen direct op en zijn daarmee een echte eyecatcher!

De nieuwste collectie vloerkleden bestaat uit: Blocks, Natural Shades, Precious, Silhouettes (niet meer leverbaar), Silky Shades en Street Tracks.

Gemaakt van 100% polyamide ECONYL

De vloerkleden zijn gemaakt van 100% polyamide ECONYL. Polyamide garens staan bekend als de sterkste en meest veerkrachtige synthetische garens.

Ze hebben een lange levensduur omdat ze slijtvast zijn. Daarnaast zijn deze garens veerkrachtig. Ze springen dus automatisch terug in de oorspronkelijke staat nadat ze belopen zijn. Dit zorgt ervoor dat ze niet platgelopen worden.

De zogenaamd ECONYL garens zijn heel milieuvriendelijk. Ze zijn namelijk gemaakt van gerecyclede materialen. De garens worden bijvoorbeeld gemaakt van oude visnetten uit de oceaan. Door ECONYL garens te kopen draagt u dus bij aan het schoonhouden van de oceaan.

Standaard afmeting van 200 x 300 cm

De nieuwe vloerkleden van Desso hebben een standaard afmeting van 200 x 300 cm. Dit is een gangbare afmeting die passend zal zijn in vele verschillende kamers.

Wanneer u op zoek bent naar een vloerkleed in een andere afmeting dan kunt u zelf een vloerkleed op maat samenstellen.

Het is niet mogelijk om deze nieuwe collectie vloerkleden op maat te laten maken, maar andere alle andere Desso tapijten zijn wel op maat te maken!

Blocks

Blocks is een modern vloerkleed met een speels mozaïek design. Het kleed is verkrijgbaar in 2 verschillende marmerkleuren. De focus is gelegd op het organische design en de gelaagde structuren.

Desso Blocks vloerkleed 9023

Natural Shades

Natural Shades is een vloerkleed met een natuurlijke uitstraling. Het kleed is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

Het design heeft gelaagde structuren die geïnspireerd zijn door de natuur. Het design is namelijk geïnspireerd op het bovenaanzicht van landschappen, zoals droge opengebarsten kleigrond en rimpelstructuren van de wind op het water.

Desso Natural Shades

Precious – Day en Moments

Precious is verkrijgbaar in twee verschillende designs: Day en Moments. Beide designs hebben meerdere kleuren. De kleuren zijn gebaseerd op de authentieke kleuren uit de tijd van de Franse zonnekoning Lodewijk XIV; van groene koperen daken van het paleis van Versailles tot modisch blauw met goud uit de luxe slaapkamer van Marie Antoinette.

Desso Precious Day

Silhouettes - Prisma, Curve en Shadow (niet meer leverbaar)

De Silhouettes vloerkleden bestaan uit 3 verschillende designs met ieder 5l kleuren. Dit maakt het mogelijk om twee vloerkleden met dezelfde kleur, maar een ander design, met elkaar te combineren.

Silhouettes is een vloerkleed met een prachtige vintagelook. De kleden hebben een blindband rondom in een bijpassende kleur. Dankzij deze blindband wordt de kleurstelling versterkt.

Desso Silhouettes is inmiddels niet meer leverbaar 

Desso Silhouettes Prisma en Curve

Silky Shades

Blocks is verkrijgbaar in 3 prachtige blauwtinten met een hele mooie onregelmatige structuur. De structuur en reflecties in het design zijn geïnspireerd door het bovenaanzicht van de oceaan.

Desso Silky Shades Toendra Desert

Street Tracks

Street Tracks is een stoer vloerkleed met 4 verschillende designs dat vooral heel mooi is voor de industriële interieurs. Het tweekleurige textuur en het grillige patroon maken het mogelijk prachtige visuele effecten te creëren in de woning.

Desso Street Tracks

Nieuwe collectie kopen?

Wilt u één van deze vloerkleden bestellen? Bestel deze dan via onze webwinkel. We zijn een premium partner van Desso en bieden de vloerkleden aan tegen de laatste prijs. U betaalt geen verzendkosten en krijgt korting tijdens het afrekenen. Ook kunt u gratis stalen opvragen én staan we voor u klaar met persoonlijk advies.

Vince