ONTVANG EXTRA KORTING IN DE WINKELMAND MET KORTINGSCODE "VLOER"!
telefoon vloerbedekkingwebwinkel
Gratis advies0413-530200
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €300,-
  • Snelle levering binnen 3 tot 5 werkdagen*
  • ReviewSpot 9.2
  • Google reviews 4.9/5
Indian Rice 9393 - Fresque Collection

Nieuwe Louis de Poortere vloerkleden in 2024

In april hebben we onze collectie vloerkleden uitgebreid met maar liefst 14 nieuwe collecties van Louis de Poortere, die in totaal uit 50 verschillende vloerkleden bestaan.

Over Louis de Poortere

Louis de Poortere is een Belgische aanbieder van hoogwaardige vloerkleden, die al sinds 1929 bestaat. De vloerkleden worden gemaakt in België en hebben trendsettende designs.

Deze worden geproduceerd door traditionele Wilton-weeftechnieken en moderne Jacquard Flatweave technieken te combineren tot stijlvolle vloerkleden.

Jacquard Flatweave

De Jacquard Flatweave techniek is een bijzondere methode om vloerkleden te maken. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van speciaal Jacquard weefgetouw, waarmee complexe patronen worden geweven

Vloerkleden die met deze exclusieve weeftechniek worden gemaakt, zien er veel exclusiever uit dan bedrukte vloerkleden. Het ontwerp wordt namelijk in het weefsel geïntegreerd, terwijl bij bedrukte vloerkleden het ontwerp enkel op het oppervlakte wordt aangebracht.

De nieuwe vloerkleden van Louis de Poortere hebben daarom een rijke textuur en diepte, waardoor ze een betere kwaliteit hebben en exclusiviteit uitstralen.

Nieuwe vloerkleden in 2024

De 2024-collectie van Louis de Poortere is functioneel en modern.

De vloerkleden zijn gemaakt van polyester garens, de zachtste synthetische garens. Polyester is tevens sterk en veerkrachtig, waardoor de vloerkleden een lange levensduur hebben en de goede uitstraling behouden. Vuil en vlekken worden afgestoten. Het maakt de vloerkleden van Louis de Poortere zeer onderhoudsvriendelijk en ook geschikt voor gezinnen met kinderen.

Louis de Poortere staat bekend om de unieke designs, met prachtige grafische en organische patronen en een uiteenlopende kleurenpalet. Veel designs zijn geïnspireerd door elementen uit de natuur, zoals de Japanse Bomen, Het Himalaya gebergte, het koraal in zee en de schittering van water.

Hieronder staat een greep uit de nieuwe vloerkleden collectie van Louis de Poortere:

Louis de Poortere Sakura

Copper Pink 9371 - Sakura Collection

Het ontwerp is gebaseerd op de Japanse kensenboom, die Sakura wordt genoemd.

De prachtige bloemen komen tot bloei en vallen vervolgens snel af. Dit wordt gezien als een metafoon voor het leven zelf,  mooi maar tijdelijk.

Louis de Poortere Chess

Deep Green 9339 - Chess Collection

Chess is een modern vloerkleed en echte eyecatcher.

Het vloerkleed is gebaseerd op het klassieke schaakbordmoatief, dat op een nieuwe, ongebruiktelijke manier is vormgegeven.

Louis de Poortere Coral

Shell Beige 9229 - Coral Collection

Coral is een uniek vloerkleed dat verkrijgbaar is in 4 kleurtinten.

Het vloerkleed is geïnspireerd door het koraal in de zee. Het design heeft strepen in allerlei kleuren, die doen denken aan de zeebodem. Het vloerkleed geeft een droombeeld van de zee weer met het prachtige koraal.

Louis de Poortere Papercut

Curry 9367 - Papercut Collection

Papercut is een gebaseerd op de Bauhaus-beweging, en heeft een goede balans tussen vorm, kleur en functionaliteit. Het design doet denken aan uit papier gesneden vormen en is verkrijgbaar in 5 kleuren.

Het vloerkleed toont patronen die een beetje zijn uit elkaar gehaald en weer op een nieuwe manier in elkaar zijn gezet. Dit zorgt voor een heel bijzonder en kunstig effect.

Louis de Poortere Himalaya

Spring 9379 - Himalaya Collection

Louis de Poortere Himalaya is gebaseerd is op betoverende Hiamalaya landschappen en is verkrijgbaar in 4 kleuren.

De betoverende bergen, wolken en zonsondergangen zijn de inspiratiebron voor het vloerkleed. Unieke patronen en kleuren komen samen en zorgen voor een geweldige uitstraling.

Louis de Poortere Kuba

Ultramarine 9336 - Kuba Collection

Louis de Poortere Kuba is rijk aan creativiteit. Het vloerkleed is verkrijgbaar in 2 kleuren.

Kuba is gebaseerd op de Zaïrese Kuba-ambacht, waarbij abstracte motieven en rijke creativiteit centraal staan. Het traditionele etnische patroon is vernieuwd, waardoor het ook een hele moderne uitstraling heeft.

Louis de Poortere Shapes

Carpe Diem 9368 - Shapes Collection

Shapes is ook een nieuw vloerkleed uit 2024, die verkrijgbaar is in 3 designs. Het design bestaat uit abstracte patronen, waaraan een eigen invulling te geven is.

De patronen hebben verschillende kleuren, die perfect met elkaar overlappen. Dankzij effen materiaaleffecten wordt de nadruk gelegd op de abstracte vormen.

Louis de Poortere Fresque

Indian Rice 9393 - Fresque Collection

Het design van Fresque is geïnspireerd door een schilderworkshop voor kinderen. Bij deze schilderworkshop staat de spontaniteit en vrije expressie centraal.

Louis de Poortere Fresque is een levendig vloerkleed dat de ongeremde creativiteit van kinderen weerspiegelt met onvoorspelbare patronen en een kleurrijke chaos.

Louis de Poortere Swim

Surf 9351 - Swim Collection

Water is de inspiratiebron van Louis de Poortere Swim. Het design is gebaseerd op de Cyanotype technique, een techniek die in 1842 werd uitgevonden door de Engelse wetenschapper en astronoom Sir John Herschel.

Het design benadrukt een samenspel van verschillende reflecties en geeft de magische schittering van water weer. Het zorgt voor een moderne en elegante toevoeging aan uw interieur.

Louis de Poortere collectie

Louis de Poortere heeft nog veel meer te bieden. Ontdek de complete collectie, die natuurlijk op Vloerbedekking Webwinkel staat. We zijn partner van Louis de Poortere, hebben scherpe prijzen en staan voor u klaar met persoonlijk advies,

Complete collectie bekijken

Producten uit dit blogbericht

Vince