ONTVANG EXTRA KORTING IN DE WINKELMAND MET KORTINGSCODE "VLOER"!
telefoon vloerbedekkingwebwinkel
Gratis advies0413-530200
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €300,-
  • Snelle levering binnen 3 tot 5 werkdagen*
  • ReviewSpot 9.2
  • Google reviews 4.9/5
Desso Essence Roots

Nieuwe vloerbedekking: februari 2024

In februari voegen we weer nieuwe vloeren toe aan onze webshop.

Zoals u van ons gewend bent, zijn het hoogwaardige vloeren met een lange levensduur. Daarnaast sluiten deze vloeren natuurlijk aan bij de laatste woontrends.

Hieronder staan onze nieuwe vloeren:

Desso Essence-Elements

Desso Essence Roots

We hebben deze maand de Desso Essence-Elements collectie toegevoegd aan onze webshop. Deze tapijttegelcollectie bestaat uit Desso Essence Pure, Essence Traces en Essence Roots.

Deze tapijttegels hebben een scherpe prijs en prachtige designs, die heel mooi met elkaar te combineren zijn.

De tapijttegels zijn gemaakt van krachtige BFC Polyamide 6 garens. Deze zijn geverfd volgens de Solution Dyed verfmethode, waardoor de kleuren heel lang mooi blijven.

De tapijttegels zijn niet alleen heel mooi, maar hebben ook alle goede eigenschappen: zorgeloos gebruikmaken van vloerverwarming, demping van loopgeluiden, 100% ftalaatvrij en brandklasse Bfl-S1.

Interfloor Dynamic Hongaarse Punt vinyl

Interfloor Dynamic Hongaarse Punt

Dynamic Hongaarse Punt is een nieuwe vinyl vloer van Interfloor. Het is een prachtig alternatief voor een visgraat vinyl vloer, omdat het een vergelijkbaar patroon heeft, maar net even iets anders is.

De vloer is verkrijgbaar in 6 chique houttinten, die realistisch ogen dankzij de Natural Look oppervlaktestructuur. Dankzij de Black Tex Backing zorgt het vinyl voor veel comfort.

Dynamic Hongaarse Punt bekijken

Interfloor Dynamic Versailles

Interfloor Dynamic Versailles vinyl

Dynamic Versailles is een unieke vinyl vloer met het Versailles patroon. Interfloor heeft dit klassieke patroon een moderne twist gegeven.

Dankzij de uitstraling van gevlochten houtwerk, heeft de vloer een authentieke uitstraling. De vloer is verkrijgbaar in 6 prachtige houttinten en biedt alle praktische voordelen, zoals het gebruik van vloerverwarming, geluiddemping en onderhoudsgemak.

Dynamic Versailles bekijken

Marmoleum collectie met nieuwe kleuren

Safestep aqua 180662 Reef Green slippers

In februari 2024 hebben we onze marmoleum collectie vernieuwd met nieuwe kleuren.

Zo heeft o.a. de populaire Marmoleum Concrete nieuwe kleuren gekregen, waaronder Dust, Titan, Loam en Blue Shinner. Daarnaast zijn de kleuren Frosty Grey, Angora en Polar Bear onlangs aan de collectie van Forbo Piano toegevoegd.

Sommige vinyl vloeren van Forbo hebben ook nieuwe kleuren geregeld, waaronder Surepstep Wood. Aan deze collectie is een uniek design toegevoegd, namelijk Classic Twine Mosaïc.

Forbo Surestep Balance

Forbo Surestep Balance

In februari is ook Surestep Balance toegevoegd aan onze webshop. Surestep Balance is een antislip vinyl vloer, die speciaal ontworpen is voor mensen met dementie. De vloer is verkrijgbaar in 8 vriendelijke, rustgevende kleuren en heeft een krachtige toplaag van 0.70 mm. 

Deze vloer biedt niet alleen comfort en veiligheid in verzorgingstehuizen, maar is ook geschikt voor in huis en bedrijfsruimtes, dankzij de aantrekkelijke uitstraling en praktische voordelen.

Forbo Surestep Balance bekijken

Over Vloerbedekking Webwinkel

Vloerbedekking Webwinkel is opgericht in 2012 en uitgegroeid tot één van de grootste webwinkels van Nederland.

We hebben een uitgebreide collectie van hoogwaardige vloeren in alle soorten en maten. We staan voor u klaar met persoonlijk advies en sturen kleurstalen toe. We hebben een eigen showroom, waar u van harte welkom bent. Dankzij onze vakkundige legservice kunt u de vloer ook door ons laten leggen.

Vince