ONTVANG EXTRA KORTING IN DE WINKELMAND MET KORTINGSCODE "VLOER"!
telefoon vloerbedekkingwebwinkel
Gratis advies0413-530200
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €300,-
  • Snelle levering binnen 3 tot 5 werkdagen*
  • ReviewSpot 9.2
  • Google reviews 4.9/5
Belakos Palazzo visgraat

PVC (met visgraat motief) op de vloer en trap combineren

Veel huizen worden tegenwoordig voorzien van een PVC vloer. Vooral visgraat PVC vloeren zijn populair. PVC vloeren hebben veel voordelen. Ze hebben een lange levensduur, zijn waterdicht, eenvoudig schoon te maken en bieden veel loopgemak.

Vaak worden PVC vloeren in de woonkamer, eetkamer, keuken, werkkamer, hal, overloop en in de slaapkamers gelegd, maar het kan natuurlijk ook op de trap worden gelegd. Je kunt ervoor kiezen om verschillende designs op de vloer en op de trap te leggen, maar het is natuurlijk mooier om dezelfde vloeren te gebruiken.

Hieronder staan de beste combinaties van visgraat op de vloer en een bijpassende vloer op de trap:

Combinatie van Gelasta Artline Visgraat en Artline

Gelasta Artline visgraat en standaard

Je kunt een geweldige combinatie maken met Artline visgraat en Artline. Je legt Artline visgraat op de vloer in de woonkamer, eetkamer, hal, overloop en de slaapkamers en legt Artline op de trap.

De vloer van de benedenverdieping loopt daarom mooi door naar de bovenverdieping. Door de trap in het standaard patroon te leggen straalt de trap rust uit.

De vloeren zijn beide verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Premium Oak Mystic, Supreme Desert en Premium Oak Beige.

Deze collectie is heel populair. Dankzij de natuurlijke kleuren, de V-groeven én Register Embossing lijkt deze vloer op echt hout. Ondertussen biedt het de voordelen van PVC. De toplaag van 0.55 mm zorgt voor een uitstekende levensduur. Verder zijn de planken slipbestendig DS en dit is belangrijk, zodat de trap veilig kan worden belopen.

Combinative van Ambiant Callisto Visgraat en Callisto

Gelasta Callisto natural oak light

Callisto Visgraat is een populaire vloer van Ambiant, die te combineren is met de vloer zonder visgraatmotief. De standaard uitvoering van Callisto is verkrijgbaar in 6 kleuren, maar het visgraatmotief maar in 3 kleuren. Je kunt dus alleen een combinatie maken met de kleuren Natural Oak, Natural Light Oak en Natural Oak Dark.

Callisto is sinds 2020 te koop en is geweldig voor de interieurs met de landelijke, Scandinavische, minimalistische en moderne interieurs. Het is een vloer waarbij Register Embossing is toegepast. Dit is een innovatieve techniek die ervoor zorgt dat de zichtbare houtstructuur ook zo voelt.

Door de trap door te leggen met de standaard planken ontstaat er een hele mooi match. De toplaag van 0.55 mm zorgt ervoor dat de trap intensief kan worden belopen.

Combinatie van Belakos Palazzo Visgraat en Palazzo

Belakos Palazzo en Palazzo visgraat woonkamer kleur 700

Belakos Palazzo en Palazzo Visgraat zijn heel goed met elkaar te combineren door het visgraatmotief op de vloer te leggen en de standaard planken op de trap. Door beide uitvoeringen in dezelfde kleur te maken loopt de vloer mooi door naar de bovenverdieping.

De standaard uitvoering is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, maar het visgraat motief is verkrijgbaar in 4 kleuren. Je kunt dus maar met 4 kleuren combinaties maken. Dit zijn de keluren: 70(0), 71(0), 72(0) en 73(0).

De vloer heeft een natuurgetrouwe houtstructuur. De planken zijn vuil- en vlekafstotend, geschikt voor gebruik van vloerverwarming, en slipbestendig (DS). Dankzij de toplaag van 0.55 mm kan deze vloer intensief worden belopen en heeft deze een lange levensduur.

Combinatie van Gelasta City en City Visgraat

Gelasta City standaard en visgraat

City en City Visgraat is heel goed te combineren. Leg City bijvoorbeeld in de woonkamer, eetkamer, hal, overloop en slaapkamers en leg dezelfde vloer met het visgraat motief op de trap.

Deze vloer is mooi en betaalbaar. De V-groeven zorgen ervoor dat deze PVC stroken op echte houten planken lijken. Het visgraat motief zorgt voor een exclusief interieur.

Dankzij de krachtige toplaag van 0.55 mm gaat deze vloer heel lang mee. Verder kan de vloer intensief worden gebruikt - in huis of binnen bedrijfsruimtes.

Bekijk alle Dryback PVC of   Bekijk alle PVC click

Producten uit dit blogbericht

Vince