ONTVANG EXTRA KORTING IN DE WINKELMAND MET KORTINGSCODE "VLOER"!
telefoon vloerbedekkingwebwinkel
Gratis advies0413-530200
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €300,-
  • Snelle levering binnen 3 tot 5 werkdagen*
  • ReviewSpot 9.2
  • Google reviews 4.9/5
Moduleo Parquetry Country Oak keuken

PVC vloeren voor bij een zwarte keuken

Zwarte keukens zijn enorm populair. Ze passen in allerlei soorten interieurs, waaronder de industriële-, moderne- en industriële interieurs. Zwart zorgt voor een luxe uitstraling en straalt exclusiviteit uit.

De uitstraling van de keuken wordt natuurlijk ook bepaald door de kleur van de vloer. PVC vloeren zijn enorm populair voor in de keuken, omdat ze een hele lange levensduur hebben, water- en vochtbestendig én eenvoudig schoon te maken. Daarnaast bieden ze veel comfort.

Hierover vertellen we alles over PVC vloeren en een zwarte keuken:

Houttinten kunnen een warme uitstraling toevoegen

Het voordeel van een zwarte keuken is dat eenvoudig te matchen is met veel verschillende kleuren. De combinatie van een zwarte keuken en een vloer met houttinten zorgt voor een geweldige uitstraling die ook in 2021 heel populair is.

Zwart kan wat koud aanvoelen, maar houttinten zorgen weer voor een hele warme en karakteristieke uitstraling. Daarnaast zijn er hele leuke combinaties te maken met een tegelvloer.

Welke vloeren passen het beste bij een zwarte keuken?

Hieronder staan 4 PVC vloeren die matchen met zwarte keukens:

1. Moduleo Parquetry

Parquetry is een PVC vloer met een visgraatmotief. Deze vloer is verkrijgbaar in 16 verschillende houttinten. De kleuren zijn heel natuurlijk en de robuuste houtstructuur zorgt voor een hele karakteristieke uitstraling.

Het is een luxe vloer dankzij het toepassen van Register Embossing. Dit is een relatief nieuwe techniek die ervoor zorgt dat de zichtbare houtstructuur ook precies zo voelt. Dit zorgt ervoor dat deze PVC vloer moeilijk te onderscheiden is van een echte planken vloer. Het komt steeds vaker voor, maar alleen bij de meest exclusieve PVC vloeren is deze techniek toegepast.

2. The Naturals+

The Naturals+ 50 LVPE 854 Acorn

The Naturals+ is een PVC vloer van Coretec met een handig kliksysteem. Deze vloer wordt niet verlijmd op de keukenvloer, maar kan gelegd worden via een kliksysteem dat vergelijkbaar is met dat van laminaat. Op de sfeerfoto is de kleur 854 Acorn te zien, maar deze vloer is ook verkrijgbaar in nog 6 andere kleuren. Dankzij de realistische structuur en de V-groeven aan vier zijden lijkt deze vloer op echte houten planken. Ondertussen biedt het wel alle voordelen van PVC!

Ook PVC click vloeren zijn waterbestendig en daardoor ideaal voor de keuken. De toplaag van 0.55 mm zorgt voor een uitstekende bescherming tegen vlekken, krassen en slijtage en dus voor een lange levensduur. Verder biedt de vloer een goede grip (slipweerstand R10). Het is daarmee dus niet alleen een hele mooie vloer voor de keuken, maar ook een hele praktische.

The Naturals+ is ook verkrijgbaar met een exclusief visgraatmotief in precies dezelfde kleur. Bekijk het visgraatmotief.

3. Moduleo LayRed Tiles

Je kunt natuurlijk kiezen voor houttinten, maar tegels gaan natuurlijk ook heel goed samen met een zwarte keuken. Denk bijvoorbeeld aan Moduleo LayRed Tiles, een PVC click vloer die verkrijgbaar is in 8 verschillende designs - van lichte tot donkere tegels. De structuur zorgt ervoor dat de PVC tegels op echte tegels lijken. Het voordeel is dat ze niet hard en koud aanvoelen.

Deze tegels hebben een krachtige TwinGuard toplaag van maar liefst 0.55 mm. Ze bieden daardoor een hele goede bescherming tegen vlekken, krassen en slijtage en zijn daarmee ideaal voor in de keuken.

De LayRed collectie van Moduleo biedt veel voordelen. Deze vloeren hebben namelijk een geïntegreerde ‘’ondervloer’’ die lichte oneffenheden uit de basisvloer haalt. De vloer kan daardoor eerder gelegd worden zonder dat de keukenvloer moet worden geëgaliseerd.

Verder zorgt deze speciale ondervloer voor een goede demping van contactgeluiden met maar liefst 21 dB ΔLw en 10 dB ΔLlin. Daarmee voldoet LayRed Tiles ook aan de 10 dB-eis van de Vereniging van Eigenaren.

4. Moduleo Select Click

Select Click 46931 Venetian Stone is een tegelvloer met een mooie lichte kleur. De lichte tegels passen goed bij een donkere keuken omdat deze ervoor zorgt dat de keuken er helemaal uitspringt. Dankzij deze vloer wordt de keuken echt het middelpunt van het huis.

De tegels hebben een hele natuurlijke uitstraling dankzij de structuur, de V-groeven én de matte toplaag. Dankzij het unieke kliksysteem is deze vloer gemakkelijk en snel zelf te leggen, waardoor legkosten worden voorkomen.

De rechthoekige tegels hebben een afmeting van 65.5 x 32.4 cm en een toplaag van 0.40 mm. Deze toplaag biedt een goede bescherming tegen vlekken, krassen en slijtage en is meer dan dik genoeg voor gebruik in de keuken.

Bekijk alle PVC vloeren

Producten uit dit blogbericht

Vince