ONTVANG EXTRA KORTING IN DE WINKELMAND MET KORTINGSCODE "VLOER"!
telefoon vloerbedekkingwebwinkel
Gratis advies0413-530200
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €300,-
  • Snelle levering binnen 3 tot 5 werkdagen*
  • ReviewSpot 9.2
  • Google reviews 4.9/5
Coretec The Essentials

6 mooie PVC vloeren voor in de badkamer

PVC vloeren worden regelmatig in de badkamer gelegd dankzij de goede eigenschappen. PVC vloeren voelen namelijk relatief warm en voelen zacht aan, hebben een goede slipweerstand, zijn geschikt voor vloerverwarming én gaan heel lang mee.

Daarnaast zijn ze waterdicht, wat natuurlijk een vereiste is voor de badkamer. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat een PVC vloer een goed alternatief kan zijn voor tegels in de badkamer.

Kan iedere PVC vloer in de badkamer worden gelegd?

In principe zijn alle PVC vloeren uit ons assortiment vochtbestendig. Ze kunnen dus in de badkamer worden gelegd. Het is daarbij natuurlijk wel van belang dat de vloer op een goede manier gelegd wordt.

Het is niet aan te raden om een PVC vloer in de doucheruimte te leggen. PVC vloeren zijn waterbestendig, maar zijn niet geschikt voor in de doucheruimte. In de doucheruimte komt er zo’n grote hoeveelheid water op de vloer terecht dat de vloer uiteindelijk beschadigd kan raken.

De mooiste PVC vloeren voor de badkamer

Omdat eigenlijk alle PVC vloeren in de badkamer kunnen worden gelegd is het niet makkelijk om een mooie vloer te kiezen. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van de populairste PVC vloeren voor in de badkamer. Het zijn uiteenlopende vloeren met verschillende prijzen en verschillende stijlen.

Bekijk nu de het complete overzicht:

1. TFD Style Visgraat Dryback PVC

TFD Style visgraat Ossis 4

Deze visgraat PVC vloer is ideaal voor badkamers met een authentieke uitstraling. Het visgraatmotief zorgt voor luxe en exclusiviteit, de houtstructuur zorgt voor een heel natuurlijk en warm effect. De afgeronde randen (V-groeven) zorgen ervoor dat de vloer moeilijk te onderscheiden is van echte planken.

Style heeft een krachtige toplaag van maar liefst 0.70 mm. Het zorgt voor een hele lange levensduur en veel onderhoudsgemak. De vloer voelt warm en comfortabel aan en dankzij de lage warmtedoorlaatweerstand maakt u zorgeloos gebruik van vloerverwarming.

2. Moduleo Select

Moduleo Select is een PVC tegel die moet worden verlijmd op de basisvloer. De rechthoekige tegel is 65.90 x 32.90 cm en is verkrijgbaar in 8 verschillende steentinten.

Venetian Stone is een mooie, lichte tegel die de badkamer groter doet lijken. Het is dan ook een ideale PVC tegel voor de kleinere badkamers. Verder zorgt de lichte kleurtint voor een hele neutrale maar toch stoere uitstraling. Bovendien is de kleur uitstekend te combineren met hout en zwart. 

Moduleo Select is niet alleen verkrijgbaar als Dryback PVC vloer, maar ook als PVC Click vloer. U kunt deze vloer gemakkelijk zelf leggen. Beide vloeren hebben goede eigenschappen voor de badkamer. Ze voelen relatief warm en zacht aan, hebben goede geluiddempende eigenschappen, hebben een lage warmtedoorlaatweerstand (vloerverwarming) en gaan heel lang mee.

3. Rigid Core XL Register PVC Click

Rigid Core XL Register is een PVC Click vloer met een robuuste uitstraling. De houttinten zijn moeilijk van echt te onderscheiden en deze echtheid wordt nog beter dankzij Register Embossing.

Dankzij deze innovatieve techniek is de zichtbare houtstructuur ook echt te voelen. Je kunt de houtnoesten dus echt voelen! Verder hebben de stroken V-groeven waardoor ze nog meer op echte planken lijken.

Deze PVC vloer is zelf in de badkamer te leggen dankzij het handige kliksysteem. Als de vloer eenmaal ligt biedt het alle comfort. De vloer voelt relatief zacht, warm en comfortabel aan, is gemakkelijk schoon te maken en maakt gebruik van vloerverwarming mogelijk!

4. Coretec The Essentials 1800 series

Coretec the Essentials badkamer

The Essentials 1800 183 x 22.8 cm 2 v-groef / Register Embossed is een serie PVC vloeren van Coretec. De vloer heeft een hele natuurlijke uitstraling dankzij de robuuste houtstructuur. De planken zijn extra lang en hebben een afmeting van 183.0 x 22.80 cm. Ze hebben V-groeven aan twee zijden en er is Register Embossing toegepast. De houtstructuur is dus niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar. 

Dankzij het handige kliksysteem legt u deze vloer gemakkelijk zelf. Omdat deze vloer een geïntegreerde kurklaag van 1.0 mm heeft, worden lichte oneffenheden uit de basisvloer gehaald. De kans is dus groter dat de vloer gelegd kan worden zonder dat de badkamer eerst moet worden geëgaliseerd. Verder zijn de vloeren van Coretec slijtvast, vuil- en vlekbestendig, comfortabel en stil.

De 1800 serie is er in verschillende uitvoeringen, met verschillende afmetingen, met en zonder V-groeven en met en zonder Register Embossing.

5. Coretec The Essentials Tile+

Coretec The Essentials Tile+ is een rechthoekige PVC tegel van 61.0 x 45.7 cm. Het is een leuke PVC vloer voor de keuken, maar deze vloer is ook prachtig voor in de badkamer.

Het is een heel goed alternatief voor keramische tegels. Dankzij de realistische steenstructuur, de natuurlijke kleuren én de V-groeven lijkt The Essentials Tile++ op echte tegels. Ondertussen bieden ze wel een stuk meer comfort. Tegels voelen namelijk koud aan, maar deze PVC tegels voelen relatief warm en zacht aan.

6. Moduleo Transform PVC Click

Transform is een heel uitgebreide collectie die uit meer dan 40 kleuren bestaat! Dit zorgt ervoor dat er voor iedere badkamer wel een mooie vloer te vinden is. Deze PVC vloer is vooral uniek dankzij de authentieke houtstructuur, die bij sommige kleuren meer opvalt dan bij andere kleuren.

Producten uit dit blogbericht

Vince