ONTVANG EXTRA KORTING IN DE WINKELMAND MET KORTINGSCODE "VLOER"!
telefoon vloerbedekkingwebwinkel
Gratis advies0413-530200
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Snelle levering binnen 3 tot 5 werkdagen*
  • Reviewscore 9.1
  • Google reviews 5/5
tretford-tapijttegels.jpg

Tapijttegels voor een kinderkamer

Uw kinderen willen een leuke kamer om in te spelen. Als ouder wilt u mooie, betaalbare én onderhoudsvriendelijke vloerbedekking.

Tapijttegels zijn daardoor ideaal voor een kinderkamer!

Ze zijn mooi, zacht en onderhoudsvriendelijk. U kunt meerdere kleuren met elkaar combineren en zo een prachtig ontwerp maken.

Door de geluiddempende werking, wordt het geluidsniveau verminderd. Zo merkt u zelf minder van springende en stoeiende kinderen. De tapijttegels zorgen voor een gezond binnenklimaat, omdat stofdeeltjes worden opgenomen.

De tegels voelen zacht aan, maar zijn bijzonder stevig. Ze zijn heel onderhoudsvriendelijk, doordat u ze eenvoudig kunt reinigen en stofzuigen. Door de krachtige materialen zullen ze niet snel rafelen, maar mocht er ooit een tapijttegel beschadigd raken, dan hoeft u maar één tegel te vervangen.

Hieronder staan de tapijttegels die we speciaal voor kinderkamers hebben geselecteerd. Daarbij staan een aantal leuke ontwerpen...

Prachtige kleuren

Interland is een tapijttegel van Tretford, die uitermate geschikt is voor de kinderkamer. De tapijttegels zijn verkrijgbaar in 67 verschillende kleuren. De tapijttegels hebben een rustige en natuurlijke uitstraling. Ze zijn gemaakt van sterk materiaal. Bij de productie is rekening gehouden met het milieu.

Geluiddempend

Wanneer kinderen met spullen gooien, aan het stoeien zijn en dus veel lawaai maken, dan is het prettig dat de vloer geluiddempend is. Hierdoor kunt u zelf van uw rust genieten, terwijl de kinderen spelen.

Onderhoudsvriendelijk

De tapijttegels zorgen voor een gezond binnen klimaat met minder stofdeeltjes. Daarnaast is de vloer eenvoudig schoon te maken. Dit is natuurlijk heel belangrijk voor een kinderkamer.

Blauwekinderkamer met dambord vloer

De vloer van deze kinderkamer is ontworpen met tapijttegels van Tretford, om precies te zijn met de Interland tegels. Bij het ontwerpen van deze kamer zijn de kleuren 515 Berkschors, 575 Blauwe Bes en 517 Korenbloem gebruikt. Deze zijn vervolgens in dambord stijl gelegd.

Het resultaat is een moderne kinderkamer met een leuke, veerkrachtige en onderhoudsvriendelijke vloer. Uiteraard voelen deze tegels zacht aan, zijn ze geluiddempend én geschikt voor de vloerverwarming. Uiteraard is het ook mogelijk om een vergelijkbare vloer te ontwerpen waarbij de nadruk bijvoorbeeld op de kleur rood, groen of geel wordt gelegd.

tapijttegels voor kinderkamer

Kleurrijke kinderkamer

Als u op zoek bent naar kleurrijke vloerbedekking voor uw kinderkamer, dan zijn deze Interlife tapijttegels van Tretford misschien wel iets voor u. Deze tapijttegels zijn verkrijgbaar in 40 verschillende kleuren, waaronder de kleuren groen, blauw en rood die op de kinderkamer te zien zijn.

Door meerdere kleuren te combineren ontstaat er een hele leuke en speelse vloer. Uiteraard kunt u dezelfde kleuren gebruiken en andere patronen leggen óf hetzelfde patroon leggen maar andere kleuren gebruiken. Doordat er 40 verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, zijn de ontwerpmogelijkheden eindeloos. Uiteraard kunt u uw eigen idee voorleggen aan onze productspecialist woninginrichting.

De Interlife tapijttegels voelen zacht aan en bestaan voor 70% uit geitenhaar en 30% uit polyamide. Daarnaast zijn de tapijttegels geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming.

kinderkamer met tapijttegels

Stoere kinderkamer met speelse patronen

Deze stoere kinderkamer is ontworpen met de Interland tapijttegel. Bij het inrichten van deze kamer is gebruik gemaakt van de kleuren 621 Citroen, 615 Blauw Druifje en 611 Peer.

Deze tapijttegels zijn vervolgens in mooie patronen gelegd. Het zorgt voor een hele stoere en moderne uitstraling.

Uiteraard is het ook mogelijk om de nadruk op rood, groen of geel te leggen. Hierdoor ontstaat er weer een hele andere uitstraling. Waar blauw misschien leuker is voor jongens is rood of geel misschien leuker voor meisjes.

De Interland tegels zijn geluiddempend, onderhoudsvriendelijk én geschikt voor vloerverwarming.

kinderkamer tapijttegels

Gratis advies voor het inrichten van een kinderkamer

Het is één van de grote voordelen van tapijttegels. U kunt meerdere kleuren en ontwerpen met elkaar combineren en ze op verschillende manieren leggen.

Onze tapijttegels worden regelmatig gebruikt voor het inrichten van kinderkamers en speelkamers. We kunnen u daarom informeren over leuke ontwerpen.

Bel ons voor vrijblijvend advies. Uiteraard kunt u ook uw eigen ontwerp aan ons voorleggen. Bekijk nu alle tapijttegels.

Producten uit dit blogbericht