ONTVANG EXTRA KORTING IN DE WINKELMAND MET KORTINGSCODE "VLOER"!
telefoon vloerbedekkingwebwinkel
Gratis advies0413-530200
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €300,-
  • Snelle levering binnen 3 tot 5 werkdagen*
  • ReviewSpot 9.2
  • Google reviews 4.9/5
Desso & Ex slaapkamer

Inspiratie: 9 x prachtige vloerbedekking voor de slaapkamer

Je slaapkamer is waarschijnlijk de belangrijkste kamer in huis. Je brengt er het meeste tijd in door. De vloerbedekking in de slaapkamer is het laatste wat je voet aanraakt in de avond en het eerste wat die voelt als je in de ochtend wakker wordt.

Veel mensen kiezen daarom voor tapijt omdat dit lekker warm en comfortabel aanvoelt. Verder is het een belangrijk voordeel dat tapijt loopgeluiden dempt, zodat je ’s nachts naar het toilet kunt zonder je partner wakker te maken.

Waar je nog meer allemaal op moet letten bij het kopen van vloerbedekking voor de slaapkamer lees je hier. Hieronder geven we een overzicht van alle mogelijkheden en zetten we de leukste tapijten van dit moment op een rij:

1. Desso & Ex

Desso & Ex is misschien wel het populairste tapijt van de afgelopen jaren en nog steeds is deze heel populair. Deze collectie bestaat uit 22 verschillende designs en deze designs hebben verschillende (vintage) patronen.

Het blauwe tapijt tovert de slaapkamer om in een hele exclusieve, sfeervolle ruimte. De rijke materialen en prachtige patronen geven het gevoel alsof het een slaapkamer uit een kasteel of landhuis is!

2. Gelasta Castana

Donkerblauw staat voor kalmte en ontspanning. Precies dit is belangrijk voor een slaapkamer. In combinatie met andere donkere kleuren zorgt dit voor een hele rustige sfeer in de slaapkamer, die het makkelijk maakt om in slaap te vallen. Gelasta Castana is gemaakt van polyamide garens. Het tapijt is 9.0 mm hoog en heeft een zachte gesneden pool. Het tapijt valt dan ook binnen de hoogste comfortklasse!

3. Belakos Atol

Belakos Atol is er voor de mensen die een zo comfortabel mogelijke slaapkamer willen inrichten. Dankzij de poolhoogte van 22.5 mm en de zachte polyamide garens valt deze vloerbedekking binnen de hoogste comfortklasse! Stap ´s ochtends uit bed en kom direct goed terecht! De hoge pool zorgt niet alleen voor zachtheid, maar ook voor een uitstekende demping van loopgeluiden.

Groen is een hele natuurlijke kleur die zorgt voor een vrolijke en positieve uitstraling. De vleug in het tapijt zorgt voor exclusiviteit. Het tapijt oogt niet alleen heel duurzaam, maar is ook nog eens gemaakt van speciale ECONYL polyamide garens. ECONYL garens zijn gemaakt van gerecyclede materialen, zoals oude visnetten uit de oceaan. De ideale vloerbedekking dus voor mensen die bewust bezig zijn met het milieu.

4. Monasch by Best Wool Knot My Style

Monasch by Best Wool is één van de meest exclusieve aanbieders van vloerbedekking, omdat deze gemaakt zijn van topkwaliteit wol uit Nieuw-Zeeland. Knot My Style is een tapijt van Monasch.

Deze kan kamerbreed gelegd worden in de slaapkamer, maar het is ook heel mooi om er een vloerkleed van te laten maken om onder het bed te leggen. De neutrale ivoorkleur is bijvoorbeeld heel mooi in een slaapkamer met donkere wanden en een donker bed.

5. Desso & Ex

Ook deze vloerbedekking komt uit de Desso & Ex collectie. Het tapijt heeft een hoog vintage gehalte door de combinatie van meerdere patronen.

Omdat het tapijt een verweerde uitstraling heeft is deze bijvoorbeeld heel mooi voor stoere en industriële interieurs. De geeltinten passen goed bij de grijstinten en zorgen voor een gelukkige en positieve uitstraling.

6. Lano Smartstrand Patina

Lano Smartstrand

Dit tapijt heeft een moderne, maar neutrale kleur en is ideaal voor de slaapkamer van kinderen. Het is namelijk Smartstrand vloerbedekking van Lano.

De Smartstrand collectie staat bekend om het onderhoudsgemak. De tapijten zijn namelijk gemaakt van speciale Triextra-vezels met Nanoloc-technologie. Dit zorgt ervoor dat vuil en vlekken niet in de vezel trekken en dus gemakkelijk te verwijderen zijn.

7. Bonaparte Vintage

Voor de slaapkamer met de woonstijl van de 60’s en 70’s is Bonaparte Vintage heel mooi. De barokpatronen en het doorleefde karakter zorgen voor een unieke vloer. Vintage is niet alleen heel mooi om kamerbreed te leggen, maar natuurlijk ook als vloerkleed op maat.

8. Ambiant Oakland Vivendi

Oakland Vivendi Grijsblauw zorgt voor een bescheiden basis. Dankzij de onopvallende kleur ligt de focus meer op het bed en andere meubels. Ondertussen doet Oakland Vivendi precies wat het moet doen. Het tapijt biedt veel loopcomfort (hoogste comfortklasse) en zorgt voor een uitstekende demping van contactgeluiden.

De sterke polyamide garens zijn geverfd volgens de Solution Dyed verfmethode en zijn dus door-en-door geverfd. Dit zorgt ervoor dat de kleuren heel lang mooi blijven en vuil en vlekken gemakkelijk te verwijderen zijn.

9. VT Wonen Pinstripe

VT Wonen Penstripe

De collecties van VT Wonen voldoen altijd aan de laatste woontrends, daar zorgen de designers wel voor! Pinstripe heeft een bescheiden grijze kleur, maar is toch opvallend dankzij het krijtstreeppatroon.

Dankzij de neutrale grijstint kan deze in uiteenlopende woonstijlen worden gebruikt. Ook dit tapijt is weer heel mooi als vloerkleed op maat, maar kan natuurlijk ook gewoon kamerbreed gelegd worden.

Producten uit dit blogbericht

Vince