Vloerkleed op maat laten maken?

Wist u dat een vloerkleed die u op maat laat maken, bij ons helemaal niet duurder is dan een vloerkleed in een standaard maat?

Dit komt omdat we leveren aan particulieren en bedrijven door heel Europa. We kopen groot in en hebben een snelle omloop. Hierdoor kunnen we de beste prijzen afdwingen.

We hebben zelfs een laagste prijsgarantie, waardoor u nooit te veel betaalt.

U kunt bij ons kiezen uit meer dan 1.500 verschillende vloerkleden! We bieden vloerkleden aan van 14 verschillende merken, waaronder Desso, BonaparteGelasta en Lano Smartstrand.

Omdat Vintage én Wollen vloerkleden op maat enorm populair zijn, hebben we een overzicht gemaakt met de beste verkochten vloerkleden binnen deze categorie.

Ontdek nu wat de trends van dit moment zijn en lees alles over het op maat laten maken van een vloerkleed…

Vintage vloerkleden

U moet onderstaande collectie zeker even doornemen als u een liefhebber bent van de 60’s en 70’s. Onderstaande tapijten hebben prachtige patronen en geweldige kleuren uit deze tijd.

Vroeger waren deze tapijten alleen te koop bij de vooraanstaande antiquairs. Gelukkig zijn ze tegenwoordig voor een hele scherpe prijs te koop op Vloerbedekking Webwinkel.

U kunt tegenwoordig zelfs voor een hele scherpe prijs een vintage vloerkleed op maat aanschaffen.

Bekijk nu de populairste Vintage vloerkleden:

 

Wollen vloerkleden

Vloerkleden van wol zijn enorm zacht en bieden daardoor veel loopcomfort. Ze zorgen voor een luxe én vooral natuurlijke uitstraling van uw interieur.

Wollen vloerkleden zuiveren de lucht, waardoor het binnenklimaat beter wordt. Verder zijn vloerkleden van Wol brandwerend, waardoor deze veilig zijn. Ze hebben een isolerende werking en stoten vuil af.

De meeste vloerkleden zijn gemaakt van scheerwol. Het is één van de krachtigste materialen, waardoor u lang van het vloerkleed kunt genieten. Deze vloerkleden zijn misschien iets duurder dan synthetische vloerkleden, maar ze gaan langer mee.

Daarnaast koopt u alle vloerkleden op Vloerbedekking Webwinkel mét laagste prijsgarantie! We hebben meer dan 30 jaar ervaring en maken dagelijks vloerkleden op maat.

Hieronder staan 9 hele populaire vloerkleden van Wol. Veel vloerkleden zijn van Best Wool Carpets, wat wordt gezien als één van de beste aanbieders van wollen vloerkleden in Nederland.

Inspiratie: 6 trends van 2019

Hieronder staan 6 uiteenlopende tapijten die helemaal in zijn in 2019.

Uiteraad kunnen we deze tapijten helemaal op maat maken. U kiest dan niet alleen zelf de kleur, maar ook de afmeting, de vorm de en rand.

Ontdek nu wat de trends van 2019 zijn:

1. Bonaparte Vintage

Het vintage vloerkleed van Bonaparte brengt de 60’s en 70’s terug in uw interieur. Onze vintage vloerkleden bevatten prachtige kleuren én structuren, die vroeger alleen verkrijgbaar waren bij vooraanstaande antiquairs.

Het Bonaparte vloerkleed is verkrijgbaar in 10 verschillende kleurcombinaties, waaronder donker en licht blauw mét gele patronen. Wanneer u op zoek bent naar een opvallend vloerkleed, dan kiest u het compleet rode vintage vloerkleed.

Het barok patroon is te matchen met ieder interieur.

Volgens onze specialisten is Bonaparte hét beste merk tapijt. U kunt dus rekenen op een hele lange levensduur én behoud van een prachtige uitstraling.

Het laagpolige vloerkleed heeft een poolhoogte van 3,6 millimeter. Hierdoor is het tapijt eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Het Bonaparte vloerkleed is niet alleen heel mooi, maar ook heel praktisch voor een gezin met kinderen en huisdieren.

Het vloerkleed is verkrijgbaar met een maximale breedte van 4 meter en een lengte van 30 tot 40 meter. We maken dit vloerkleed regelmatig op maat voor een lange hal óf de entree van een kantoor.  Uiteraard past het kleed ook perfect in de woonkamer.

In 2019 is de prijs per strekkende meter op 4 meter breed 169,96 euro.

2. Desso Denim

Dit vloerkleed van Desso gebruikt Denim als basis. Het vloerkleed heeft een ruige uitstraling en geeft uw interieur een stoere denimlook.

Het tapijt is gemaakt van gerecycled econyl garen, dat bijvoorbeeld afkomstig is van oude visnetten uit de oceaan. Het tapijt is daarmee niet alleen heel modern en stoer, maar ook nog eens een heel duurzaam.

Het is een bijzonder sterk vloerkleed met allerlei verschillende structuren. Het tapijt heeft een vilten rug en een poolhoogte van 3,4 millimeter. Hierdoor is het vloerkleed eenvoudig schoon te maken.

U legt het vloerkleed bijvoorbeeld in uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Daarnaast maken we dit vloerkleed regelmatig op maat voor bedrijven die een modern én stoer imago hebben.

De Desso Denim is verkrijgbaar met een maximale breedte van 4 meter en een lengte van 30 – 40 meter.

U koopt het vloerkleed al vanaf 144,46 per strekkende meter.

3. Gelasta Serenity

De Gelasta Serenity is een luxe vloerkleed van 100% polyester garens.

Met het Gelasta Serenity vloerkleed haalt u een moderne én elegante look in huis. Het vloerkleed is verkrijgbaar in 9 verschillende effen kleuren, waaronder beige, grijs en bruin.

De Serenity past perfect in uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Het vloerkleed heeft een poolhoogte van 20 millimeter, waardoor deze bijzonder zacht aanvoelt. Omdat het vloerkleed elastisch is, worden vloeistoffen én vuil niet zomaar geabsorbeerd.

Gelasta is een van de vooraanstaande merken, waarvan we regelmatig en vloerkleed op maat maken. Het merk bestaat al sinds 1975 en is in 2019 nog steeds helemaal in.

Gelasta staat vooral bekend als een kwaliteitsmerk met een hele goede prijs-/kwaliteitsverhouding. U betaalt voor een strekkende meter slechts 118,96.

4. Desso & Ex

Dit vloerkleed van Desso is niet alleen helemaal op maat te maken, maar u heeft ook nog eens bijzonder veel keuzevrijheid bij het kiezen van kleurcombinaties. Het vloedkleed is bijvoorbeeld verkrijgbaar in botanical green, denim blue, industrial grey of bohemian red.

U kunt niet alleen de kleur kiezen, maar ook het dessin. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een geweven dessin, een betonlook óf een bloempatroon. Daarnaast is het vloerkleed verkrijgbaar met hippe patchwork patronen, wat nu écht heel populair is.

Desso is één van de allerbeste merken. Het vloerkleed is steeds vaker te zien in de moderne huiskamer. Daarnaast maken we dit vloerkleed regelmatig op maat voor de lounge van een hotel.

Het vloerkleed is eenvoudig te stofzuigen. Door een poolhoogte van 3,5 millimeter, verdwijnen de haren van huisdieren niet tussen de garens. Het is daardoor een praktisch vloerkleed voor een gezin met huisdieren. Het Desso & Ex tapijt staat garant voor een lange levensduur, zelfs wanneer het de favoriete rustplaats van uw hond wordt.

Het vloerkleed is verkrijgbaar in een maximale breedte van 4 meter. In 2019 kost deze Desso & Ex slechts 178,46 euro per strekkende meter.

5. Lano Smartstrand collectie

Bent u op zoek naar een vloerkleed op maat dat zacht en warm aanvoelt? Dan moet u zeker even kijken naar de Lano Smartstand collectie.

De Smartstand Lazy is bijvoorbeeld verkrijgbaar in 19 verschillende basiskleuren, waaronder verschillende kleuren beige, grijs en bruin. Wanneer u liever een opvallend vloerkleed koopt, dan is de Smartstand Dream of Smartstrand Sensation iets voor u. Het vloerkleed is verkrijgbaar in opvallende kleuren, waaronder groen en blauw.

De vloerkleden van Smartstand zijn bijzonder duurzaam. De garens zijn namelijk gemaakt van mais. Het vloerkleed is eenvoudig schoon te maken en zelfs rode wijn is eenvoudig te verwijderen. De vloerkleden van Smartstrand zijn daardoor praktisch voor gezinnen met kleine kinderen.

Het vloerkleed heeft een gesneden pool met een poolhoogte van 10 millimeter. De Smartstrand vloerkleden zijn geschikt voor vloerverwarming. We kunnen de Lazy, Dream en Sensation op maat maken met een maximale breedte van 5 meter.

De Smartstrand Lazy is in 2019 te koop vanaf €191,20 per strekkende meter. De Smartstrand Dream is te koop vanaf €167, 20 per strekkende meter, de Smartstrand Sensation vanaf €167,19 per strekkende meter.

6. Best Wool Carpets

De wollen vloerkleden van Best Wool Carpets zijn mooi én bijzonder. De vloerklede zijn namelijk gemaakt van scheerwollen garens uit Nieuw-Zeeland. Hierdoor kunt u rekenen op de allerbeste kwaliteit.

Het assortiment van Best Wool Carpets bestaat uit 13 verschillende modellen, die allemaal weer verschillende kleuren hebben. Wanneer u op zoek bent naar een wollen vloerkleed op maat dan moet u de Andorra, Brunel en Venus zeker even bekijken.

Wanneer u een vloerkleed van Best Wool Carpets besteld weet u dat u lang van het vloerkleed kunt genieten, ook bij intensief gebruik. De vloerkleden zijn namelijk erg veerkrachtig. Hierdoor is het vloerkleed niet alleen geschikt voor uw woonkamer of slaapkamer, maar ook voor uw werkkamer of kantoor.

De Andorra is in 2019 te koop voor 148,00 per strekkende meter. De Brunel kost 308,00 per strekkende meter en de Venus is 359,20 per strekkende meter.

Hoe kunt u een vloerkleed op maat laten maken?

U kunt in 5 stappen een karpet op maat bestellen. De eerste stap is het kiezen van de afmetingen van uw nieuwe vloerkleed…

01

Kies de maat

Kies eerst de afmetingen van uw vloerkleed op maat. U kunt de afmetingen eenvoudig bepalen door schilderstape op de grond te plakken.

Daarna kunt u de tape eenvoudig over de breedte en lengte opmeten. Vul deze maten vervolgens in bij het bestellen van het tapijt.

Meubels verbinden

U kunt een vloerkleed op maat gebruiken om meubels met elkaar te verbinden. Zo kan het vloerkleed een bankstel, een salontafel en stoelen met elkaar verbinden.

U doet dit door het vloerkleed iets door te laten lopen onder het bankstel en onder de stoelen.

Strekkende meter

U koopt een vloerkleed niet per m2, maar per strekkende meter. Een strekkende meter is vaak 4 meter in de breedte bij 1 meter in de lengte.

Veel vloerkleden hebben een maximale breedte van 4 of 5 meter. We leveren vloerkleden met een maximale lengte van 30 tot 40 meter, waardoor we ook vloerkleden op maat kunnen maken voor grotere entreeruimtes en hallen.

02

Kies de vorm

We kunnen uw nieuwe vloerkleed in alle vormen maken.

Uiteraard maken we rechthoekige en vierkanten karpetten. Daarnaast kunnen we ronde vloerkleden óf vloerkleden met golvende vormen maken.

Wanneer u zelf een schets heeft gemaakt, kunnen we die ook gebruiken als basis voor uw nieuwe vloerkleed.

03

Kies een kleur en patroon

Kies vervolgens een kleur en eventueel een patroon.

U kunt de kleur het beste kiezen door te kijken naar de kleur van uw meubels, zoals uw bankstel en uw stoelen. Kijk daarnaast naar de kleuren van de muren en eventueel de gordijnen.

Bepaal vervolgens of u een effen vloerkleed wil laten maken óf toch liever een vloerkleed met patronen hebt, zoals het vintage vloerkleed.

04

Kies de poolhoogte en het materiaal

Uiteraard hebben de 1.500 vloerkleden uit ons assortiment vele verschillende poolhoogtes.

Hoe hoger de poolhoogte, hoe zachter het vloerkleed is. Vaak hebben vloerkleden met een hogere poolhoogte een warme en volle uitstraling.

Bij een karpet met een lage poolhoogte komen de kleuren en patronen beter tot uiting. Zo hebben de vintage look vloerkleden een lagere poolhoogte, waardoor alle kleuren en patronen goed zichtbaar zijn.

Het materiaal

Bepaal vervolgens van welk materiaal u een vloerkleed wil laten maken. Onze vloerkleden zijn verkrijgbaar in allerlei soorten materialen, waaronder wol, katoen, geitenhaar, sisal en polyester.

05

Kies een rand

U kunt naast de stof, de kleur en de afmetingen ook de rand van het vloerkleed kiezen. Onze specialisten kunnen uw vloerkleed op verschillende manieren afwerken:

Festonneren

De meeste vloerkleden worden gefestonneerd. Wanneer we een vloerkleed festonneren maken we een rand van een bijpassende kleur garen.

De randen van een gefestonneerd vloerkleed gaan nooit rafelen, omdat deze enorm sterk zijn.

Volume

Wanneer we de randen afwerken met ”volume”, dan slaan we de randen van het tapijt om en vullen we deze op met ondertapijt. Het tapijt krijgt hierdoor een volle uitstraling. Het lijkt alsof het vloerkleed eigenlijk geen rand heeft, maar richting de grond afloopt.

Een vloerkleed op maat met ”volume” is prachtig in de lobby van een hotel of andere chique ruimtes.

Blind banderen

Als we het vloerkleed blind banderen, dan geven we het kleed een katoenen, suède of leren band.

We kiezen een bijpassende kleur, zodat de rand bijna onzichtbaar is. Omdat de rand vrijwel onzichtbaar is noemen we dit blind banderen.

Hulp nodig bij het samenstellen van uw vloerkleed?

Bent u aan het twijfelen tussen een vloerkleed van 250x300 en een vloerkleed van 250x400? Weet u niet of u een rechthoekig of vierkant karpet moet kiezen? Of bent u aan het twijfelen tussen één of meerdere kleuren?

Geen zorgen!

Onze specialist woninginrichting denkt graag met u mee. We kunnen helpen met het kiezen van de grootte, de vorm en de kleuren. We kennen de complete collectie van 14 vooraanstaande merken en kunnen u uitgebreid adviseren.

Zo kunnen we u bijvoorbeeld informeren over welk tapijt het meest geschikt is voor een bepaalde ruimte. Daarnaast weten we alles over het onderhouden van het vloerkleed.

Uiteraard sturen we met alle plezier één of meerdere proefstukjes op. Zo kunt u vóór u bestelt zelf ervaren hoe het vloerkleed voelt. U kunt daarnaast kijken of het past bij de rest van uw interieur. U bent natuurlijk ook welkom in onze eigen showroom.

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0413 – 530 200 of stel nu uw vloerkleed op maat samen in onze webwinkel: