ONTVANG EXTRA KORTING IN DE WINKELMAND MET KORTINGSCODE "VLOER"!
telefoon vloerbedekkingwebwinkel
Gratis advies0413-530200
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €300,-
  • Snelle levering binnen 3 tot 5 werkdagen*
  • ReviewSpot 9.2
  • Google reviews 4.9/5
mFLOR Authentic Lake Register Embossed

Wat is Register Embossing bij PVC vloeren?

PVC vloeren hebben geweldige eigenschappen en bieden veel voordelen. Ze hebben een lange levensduur, zijn gemakkelijk schoon te maken, zijn bestand tegen vocht en water, zijn geschikt voor vloerverwarming en bieden veel loopgemak.

PVC is gemaakt van polyvinylchloride, maar moet lijken op een echte houten vloer of tegelvloer. Om de vloer een realistische uitstraling te geven wordt er Register Embossing toegepast. Dit is een relatief nieuwe techniek.

Hieronder vertellen we wat Register Embossing precies is:

Zichtbare en voelbare structuur loopt gelijk

PVC vloeren bestaan uit meerdere lagen. Eén van deze lagen is de ‘’firmlaag’’. In de firmlaag wordt het design gedrukt. Het design wordt aangebracht met inkt. Vervolgens wordt er een structuur aangebracht via de zogenaamde ‘’Embossing’’. Bij ‘’gewone PVC vloeren’’ is deze structuur willekeurig. De structuur loopt dus niet gelijk met de print in de vloer.

Bij Register Embossing loopt de voelbare structuur gelijk met de zichtbare structuur (de print). De houtnerven en -noesten zijn dus niet alleen zichtbaar, maar ook echt voelbaar. Dankzij deze innovatieve techniek is het dus nog moeilijk om onderscheid te maken tussen een PVC vloeren en een echte plankenvloer.

Claim nu extra korting op onze tapijttegels met de kortingscode ''vloer''. Bekijk nu alle tapijttegels

Populariteit

Van alle soorten vloerbedekking zijn PVC vloeren één van de beste verkochte vloeren. Dankzij de populariteit komen er steeds meer PVC merken bij, maar worden de collecties ook steeds uitgebreider.

De vloeren worden ook steeds beter en realistischer. We zien steeds meer vloeren mét Register Embossing omdat dit zorgt voor een realistische en natuurlijke uitstraling. We verwachten dat deze trend zich in de toekomst zal doorzetten.

Voorbeelden van populaire PVC vloeren met Register Embossing zijn Gelasta City Register, Rigid Core XL Register, Gelasta Pure XL Register en mFLOR Solcora Silence Oak.

Bekijk alle Register Embossed PVC vloeren

Producten uit dit blogbericht

Vince