ONTVANG EXTRA KORTING IN DE WINKELMAND MET KORTINGSCODE "VLOER"!
telefoon vloerbedekkingwebwinkel
Gratis advies0413-530200
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €300,-
  • Snelle levering binnen 3 tot 5 werkdagen*
  • ReviewSpot 9.1
  • Google reviews 5/5
Coretec the Original logo

Welke merken PVC vloeren zijn er & wat zijn de beste merken?

Op dit moment zijn PVC vloeren één van de populairste soorten vloerbedekking. De vloeren bestaan al langer, maar werden in 2010 echt populair. Dat komt omdat deze vloeren sterk zijn en daarom een lange levensduur hebben. Verder zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk, waterbestendig en comfortabel. Dankzij deze populariteit zijn er steeds meer merken bijgekomen.

Toen PVC in opkomst was, was vooral Amtico populair. Verder was mFLOR een trendzetter. Inmiddels zijn er vele merken bijgekomen. Omdat er zoveel merken zijn is het goed om te weten welke merken het beste zijn. Er zijn namelijk ook steeds meer budgetaanbieders actief geworden die willen profiteren van de populariteit van PVC vloeren. Deze budgetmerken bieden niet altijd de beste kwaliteit.

Hieronder staat een overzicht van de beste merken. De vloeren van deze merken hebben een solide dikte en een goede tot uitstekende toplaag. U kunt dan ook lang van deze vloeren genieten.

Claim nu extra korting op onze PVC vloeren met de kortingscode ''vloer''. Bekijk nu alle PVC vloeren

Ambiant

Ambiant Logo

Ambiant is een merk van Cotap, een groothandel in vloeren uit Genemuiden. Het assortiment van Ambiant bestaat uit meer dan 20 verschillende collecties Dryback PVC vloeren en zo’n 15 collecties PVC Click vloeren. De PVC click vloeren van Ambiant worden Silent Rigid Click genoemd en staan bekend om het egaliserende vermogen, de goede demping van contactgeluiden en het handige kliksysteem.

De collectie is veelzijdig en bestaat bijvoorbeeld uit vele houttinten, waaronder ook visgraat designs en meerdere beton- en tegeldesigns. De meeste vloeren hebben een toplaag van 0.55 mm, maar er zijn ook een paar collecties met een toplaag van 0.30 mm.

Bekijk alle PVC vloeren

Belakos

Belakos logo

Belakos is een familiebedrijf uit Genemuiden dat ontstaan is door de verkoop van tapijten. Inmiddels biedt Belakos ook PVC vloeren aan. Het assortiment bestaat uit iets meer dan 10 verschillende collecties met de Palazzo Visgraat, de Rustico en de Rustico Visgraat als bestsellers. Belakos biedt ook nog een paar PVC Click vloeren aan, maar deze collectie is minder uitgebreid dan de Dryback collectie.

Bekijk alle PVC vloeren

Coretec

Coretec the Original logo

Coretec biedt alleen PVC Click vloeren aan. Deze vloeren hebben een handig kliksysteem en zijn daardoor gemakkelijker zelf te leggen. De slogan van deze collectie is dan ook ‘’klik & klaar’’. Coretec is onderdeel van Shaw Floors, een dochteronderneming van Berkshire Hathaway.

Coretec biedt 15 verschillende collecties. Deze collecties bestaan uit veel houttinten en steendesigns. De vloeren zijn stil en comfortabel en hebben een toplaag van 0.55 mm. Ze zijn daardoor ideaal voor in huis, maar ook voor verschillende bedrijfsruimtes. Deze aanbieder onderscheidt zich van veel andere merken, doordat de vloeren een kurk onderlaag hebben.

Bekijk alle PVC vloeren

Moduleo

Moduleo Design Floors logo

Moduleo is een 100% Belgisch bedrijf dat gevestigd is in Avelgem. De collectie bestaat uit ongeveer 20 Dryback PVC vloeren en 10 PVC Click vloeren. Deze hele collectie staat op Vloerbedekkingwebwinkel.nl voor de laagste prijs!

Het merk heeft meerdere hout- en steendesigns, maar biedt ook een aantal hele opvallende vloeren. Daarmee is Moduleo wel onderscheidend ten opzichte van veel andere merken. Zo is het design van Moduleo Diamond, Trapezoid en Moods Triangles niet terug te vinden bij andere aanbieders.

Bekijk alle PVC vloeren

Gerflor

Gerflor the Flooring Group

Gerflor is een Frans bedrijf dat sinds 1937 bestaat en is uitgegroeid tot een wereldleider op het gebied van vloeren. Het bedrijf biedt beide type PVC vloeren aan: Dryback en Click. Daarnaast worden er nog een aantal losleg PVC vloeren aangeboden, die dus ‘’los’’ op de basisvloer te leggen zijn.

De collectie wordt ‘’Creation’’ genoemd en is er bijvoorbeeld in Creation 30 en Creation 55. Het getal (dus bijvoorbeeld de 55) verwijst naar de toplaag die 0.55 mm dik is. Deze toplaag is belangrijk omdat deze bepaalt hoe intensief de vloer kan worden gebruikt en dus voor welke ruimtes deze geschikt is.

Bekijk alle PVC vloeren

mFLOR

mFLOR Sense of Living logo

mFLOR was vroeger één van de trendzetters op het gebied van PVC vloeren. Vandaag de dag is er nog steeds een veelzijdige collectie die bestaat uit houtdesigns en steendesigns. Verder biedt het merk ook een mooie serie visgraat PVC vloeren aan.

mFLOR’s nieuwe ‘’merk’’ heet Solcora. Dit zijn PVC Click vloeren met goede eigenschappen en een scherpe prijs. Het is ook een veelzijdige collectie met natuurlijke kleuren, V-groeven en soms zelfs Register Embossing. Deze vloeren zijn populair omdat ze gemakkelijk zelf te leggen zijn. Verder zijn ze stil, waterbestendig en geschikt voor vloerverwarming.

Zowel de gewone mFLOR collectie als de Solcora collectie is te koop in onze webshop voor de laagste prijs.

Bekijk alle PVC vloeren

Claim nu extra korting op onze PVC vloeren met de kortingscode ''vloer''. Bekijk nu alle PVC vloeren

VT Wonen

VT Wonen logo

We kennen VT Wonen allemaal als inspiratiebron voor een mooi en modern interieur. VT Wonen heeft ook een eigen collectie PVC vloeren, van zowel Dryback als PVC click. De vloeren voldoen natuurlijk helemaal aan de laatste woontrends omdat ze zijn ontworpen door de designers van VT Wonen.

De collectie bestaat uit een aantal tegeldesigns en meerdere houtdesigns. In de collectie zitten ook een aantal mooie visgraat PVC vloeren en een speciale vloer met een Royal-design.

Bekijk alle PVC vloeren

Gelasta

Gelasta logo

Gelasta is – net als Ambiant en Belakos – afkomstig uit Genemuiden. Het bedrijf biedt zo’n 15 verschillende dryback PVC vloeren en 10 PVC click vloeren aan. Gelasta staat bekend om de goede prijs- kwaliteitverhouding. Het merk biedt veel betaalbare vloeren aan die voldoen aan de laatste woontrends.

Vooral Callisto visgraat en City visgraat zijn heel populair. Bijna alle vloeren zijn geschikt voor gebruik in huis, maar ook voor allerlei bedrijfsruimtes zoals kantoren, winkels en restaurants.

Bekijk alle PVC vloeren

Therdex

Therdex logo

Therex is een Nederlandse aanbieder van PVC Click vloeren. Het bedrijf is gevestigd in Genemuiden en staat bekend om de natuurgetrouwe PVC collectie.

De collectie bestaat uit zo'n 15 verschillende PVC Click vloeren, die allemaal verkrijgbaar zijn in vele verschillende kleuren. De collectie bestaat uit prachtige houtlook PVC vloeren, waarvan ook meerdere visgraatdesigns en designs met een Hongaarse punt.

Bekijk alle PVC vloeren

Interface

Interface logo

Interface is één van 's werelds bekende aanbieders van tapijttegels, maar het merk biedt ook PVC vloeren aan als Luxe Vinyl Tegels.

Luxe Vinyl Tegels zijn PVC vloeren die los op de vloer worden gelegd. De vloeren worden dus niet verlijmd op de basisvloer, zoals bij Dryback PVC vloeren. De vloer wordt ook niet zwevend gelegd, zoals PVC Click vloeren.

De losleg PVC vloeren zijn daarom nog sneller te leggen dan andere PVC vloeren. De vloer moet ook op een egale basisvloer worden gelegd. Het mooie is dat PVC vloeren goed gecombineerd kunnen worden met de tapijttegels van Interface. Daarmee ontstaan er veel creatieve mogelijkheden.

Bekijk alle PVC vloeren

Forbo

Forbo Flooring Systems logo

Forbo is vooral bekend als dé aanbieder van marmoleum vloeren. Het Zwitserse bedrijf biedt daarnaast ook PVC vloeren aan, die vooral geschikt zijn voor de zakelijke markt. Het bedrijf biedt namelijk geen dryback PVC vloeren aan, maar vloeren die los te leggen zijn. Bij het leggen van deze stroken of tegels moet alleen antislip op de basisvloer worden gesmeerd (Tackifier).

Losleg PVC vloeren zijn snel te leggen waardoor er weinig werktijd verloren gaat. Daarnaast zijn ze gemakkelijk weer te verwijderen en mee te nemen naar andere locaties.

Tarkett

Tarkett

Tarkett is een Franse multinational die gespecialiseerd is in vloeren (en muurbedekking). Het bedrijf is in 1997 ontstaan na een samenvoeging van het Franse Sommer-Allibert en het Duitse Tarkett AG.

De collectie bestaat uit Dryback PVC vloeren en Losleg PVC vloeren. De collectie - die verkocht wordt onder de naam ''iD'' - bestaat uit vele houttinten en tegeldesigns. Tarkett biedt meer dan 10 collecties aan, die allemaal uit meerdere kleuren bestaan.

Bekijk alle PVC vloeren

 

Claim nu extra korting op onze PVC vloeren met de kortingscode ''vloer''. Bekijk nu alle PVC vloeren

Alle merken bekijken en vergelijken

In het overzicht staan vooral de bekendste merken, maar er zijn nog meer merken. We hebben een uitgebreid overzicht met alle PVC vloeren van alle merken. Bekijk het overzicht en vergelijk de designs, prijzen en technische specificaties met elkaar:

Bekijk alle PVC vloeren

Producten uit dit blogbericht

Vince