Laagste prijsgarantie GRATIS verzonden Zeer voordelige Legservice Gratis advies: 0413-530200
  Nu extra korting met kortingscode "LENTE"

Karpetten op Maat

Op deze pagina stelt u eenvoudig uw vloerkleed op maat samen, wanneer u reeds een keuze heeft gemaakt in merk, type en kleur tapijt.

Bent u zich aan het oriënteren en vraagt u zich af welk tapijt het meest geschikt is voor uw vloerkleed op maat? Twijfelt u over de kleur of heeft u een bepaalde “look” in gedachten?
Heeft u een speciaal verzoek qua grootte of vorm van het vloerkleed op maat? Of wenst u meer informatie over de verschillende randafwerkingen?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0413 – 530 200 of stel uw vraag via e-mail: info@vloerbedekkingwebwinkel.nl.
U bent ook van harte welkom in onze showroom aan De Amert 418 in Veghel (op afspraak geopend).
Wilt u het tapijt vooraf thuis beoordelen zodat u zeker de juiste keuze maakt voor uw vloerkleed op maat? Dat kan, wij sturen u dan vrijblijvend en gratis een proefstukje van het tapijt op.

Ergens anders uw vloerkleed op maat goedkoper gezien? Bel of mail ons dan ook.

Stap 1 - Selecteer merk

Stap 2 - Selecteer type van

Stap 3 - Selecteer kleur

 

Stap 4 - Selecteer afwerking

Gefestonneerd karpet

Gefestonneerd karpet Festonneren is de meest gebruikte afwerking. Dit gebeurt met zowel nylon als wollengarens. Dit traditionele ambacht wordt al meer dan 40 jaar door ons uitgevoerd.

Volume karpet

Volume karpet Het volume karpet heeft een volle 'touch' en extra volume. Door de randen van het tapijt om te vouwen en de ruimte hiertussen te voeren met een speciaal ondertapijt ontstaat een veerkrachtig en soepel karpet.

Karpet met smalle bies.

Karpet met smalle bies Om het karpet komt een smalle band van een bijpassende kleur. Als resultaat krijgt u een fraai karpet met een nauwelijks zichtbare band. Dit wordt ook wel “blind” banderen genoemd. De materialen van de smalle band is van katoen / suede gemaakt.

Stap 5 - Extra opties(optioneel)

Anti-Slip Onderkleed

Anti-Slip Onderkleed Met het Anti-Slip Onderkleed houdt u het karpet op de juiste plek op zowel zachte als harde vloeren.

Rond Karpet

Rond karpet Uw karpet op maat word rond of ovaal uitgesneden

Stap 6 - Afmetingen

Uw prijs:
Leverancier:
Artikel:
Kleur:
Afwerking:
Afmeting:
Vul alle velden correct in
0,00
Als u hulp nodig heeft bij het samenstellen van uw karpet op maat. Bel dan 0413-530200
Ergens goedkoper gezien? Bij ons de laagste prijsgarantie voor uw karpet op maat!!

Vloerkleed op maat informatie

U kunt uw interieur helemaal naar eigen smaak, eigen wensen en budget inrichten. Een karpet op maat, vloerkleed op maat, tapijt op maat is verkrijgbaar in verschillende prijzen en vormt de finishing touch binnen iedere woonstijl. Ook de afwerking (gefestonneerd / volume / met smalle bies) kiest u zelf. Of het nu gaat om een landelijke, moderne of juist klassieke stijl, het een kleine of grote ruimte betreft, voor het samenstellen van een karpet op maat, zit u als particulier én bedrijf goed bij Vloerbedekkingwebwinkel.