Marmoleum vloeren

U bent op zoek naar een nieuwe marmoleum vloer. Onze collectie bestaat uit mooie marmoleum vloeren van topkwaliteit, die u koopt voor de laagste prijs! We zijn dan ook de goedkoopste aanbieder van Nederland. Onze collectie marmoleum vloeren - ook wel linoleum genoemd - bestaat uit zo'n 200 verschillende marmoleum vloeren! 

Een marmoleum vloer is een écht natuurproduct. De vloer is gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor deze antibacterieel is. Het is daarmee de ideale vloer voor ruimtes waar een goede hygiëne belangrijk is. Denk daarbij aan kinderdagverblijven, scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen en natuurlijk de speelkamer in huis. Daarnaast is marmoleum zeer duurzaam, milieuvriendelijk, geluiddempend en onderhoudsvriendelijk. Ook maakt u zorgeloos gebruik van vloerverwarming!

Bekijk nu onze complete collectie en plaats uw bestelling online. U betaalt geen verzendkosten (boven 50 euro) en kunt ons bellen voor persoonlijk advies. Verder hebben we een professionele legservice voor het leggen van marmoleum. Deze vloerbedekking is verkrijgbaar per meter, maar ook als Marmoleum Click. U kunt deze clickvloer eenvoudig zelf ''in elkaar klikken''.afbeelding Forbo Acoustic Marmoleum
Forbo
Acoustic
€ 93,59 per st. meter
afbeelding Forbo Cocoa marmoleum
Forbo
Cocoa
€ 73,12 per st. meter
afbeelding Forbo Concrete marmoleum
Forbo
Concrete
€ 73,12 per st. meter
afbeelding Forbo Decibel Marmoleum
Forbo
Decibel
€ 103,60 per st. meter
afbeelding Forbo Fresco Marmoleum
Forbo
Fresco
€ 67,83 per st. meter
afbeelding Forbo Ohmex marmoleum
Forbo
Ohmex
€ 80,65 per st. meter
afbeelding Forbo Piano Marmoleum
Forbo
Piano
€ 67,83 per st. meter
afbeelding Forbo Real Marmoleum
Forbo
Real
€ 67,83 per st. meter
afbeelding Forbo Marmoleum Slate
Forbo
Slate
€ 77,92 per st. meter
afbeelding Forbo Splash Marmoleum
Forbo
Splash
€ 67,83 per st. meter
afbeelding Forbo Marmoleum Sport
Forbo
Sport
€ 88,40 per st. meter
1 2