U ontvangt extra korting in de winkelmand. Vul de kortingscode ''VLOER'' in voor de laagste prijs!

Ondervloer voor vinyl


Wanneer u een vloer van vinyl hebt gekocht, dan hebt u enorm duurzame vloerbedekking. U moet deze vloer echter wel op een goede manier installeren.

De eerste stap is het op orde krijgen van de ondervloer. Onze ondervloeren zorgen voor een egaliserende werking, waardoor alle oneffenheden verdwijnen.

De ondervloeren zorgen voor maximale stabiliteit. Ze verbeteren het loopcomfort van de vinyl vloer en hebben een geluiddempende en isolerende werking.

Hieronder staan goede en goedkope ondervloeren die speciaal door onze specialisten zijn geselecteerd voor vinyl:


Verlanglijst
€ 9,56 / m2


Verlanglijst

Van: € 6,86 / m2


Voor: € 6,17 / m2
Je bespaart 10%


Verlanglijst

Van: € 12,24 / m2


Voor: € 10,40 / m2
Je bespaart 15%


Verlanglijst

Van: € 21,41 / m2


Voor: € 18,20 / m2
Je bespaart 15%


Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

Ondervloer haalt oneffenheden weg

Onze vinyl vloeren zijn van de hoogste kwaliteit, maar kunnen alleen over een goede basisvloer zonder oneffenheden worden gelegd. Wanneer u de oneffenheden niet uit de basisvloer haalt, dan tekenen deze door op de vinyl vloer. Het zorgt voor een slechte uitstraling van het vinyl. Daarnaast slijt de vinyl vloer een stuk sneller, waardoor u deze eerder moet vervangen.

U haalt deze oneffenheden gemakkelijk weg met een goede ondervloer. Deze ondervloer zorgt ervoor dat de vinyl vloer een mooie, strakke uitstraling krijgt. Verder verlengt deze de levensduur van het vinyl.

Geluiddempend

Onze ondervloeren zorgen niet alleen voor een goede uitstraling en langere levensduur, maar ze hebben ook een geluiddempende werking. Dit is een heel belangrijk voordeel van een ondervloer, omdat dit zorgt voor aangename loopgeluiden.

Wanneer u een vinyl vloer in een appartement legt, zorgt een goede ondervloer niet alleen voor een aangename geluidsreductie voor u, maar ook voor uw onderburen. Voor veel appartementseigenaren is het zelfs verplicht om een geluiddempende ondervloer te installeren, omdat ze moeten voldoen aan de 10 dB eis van de Vereniging van Eigenaren.

Onze ondervloeren voor vinyl voldoen allemaal aan de 10 dB eis. Voor een hele goede geluidsreductie installeert u Struktus Superieur, die zorgt voor een geluidsreductie van maar liefst 22 dB.