• Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €300,-
  • Snelle levering binnen 3 tot 5 werkdagen*
  • ReviewSpot 9.2
  • Google reviews 4.9/5

Over Vloerbedekking Webwinkel

Vloerbedekking Webwinkel is in 2012 opgericht door Jan Bouwe en Ed de Lang. Beide ondernemers stofferen al meer dan 30 jaar!

In 1997 Begint Jan Bouwe als zelfstandig ondernemer, nadat hij vele jaren voor verschillende woninginrichters heeft gewerkt. Hij start het bedrijf Linofloor, waarmee hij vloerbedekking aanbiedt in combinatie met een professionele legservice. Jan werkt op dat moment veel samen met Ed de Lang, die in 1997 ook voor zichzelf is begonnen onder de naam EDL Woning en Projectstoffering. 

Na een jarenlange succesvolle samenwerking besluiten Jan en Ed om hun krachten te bundelen. Ze voegen hun bedrijven samen tot Totaalsfeer. Op dat moment is het online kopen van producten al heel normaal, maar vloerbedekking wordt nog steeds vooral bij traditionele woninginrichters gekocht. Deze woninginrichters zijn vaak erg duur. Omdat Jan en Ed naar een manier zoeken om de beste merken vloerbedekking voor iedereen betaalbaar te maken, beginnen ze Vloerbedekking Webwinkel!

Voordelen van Vloerbedekking Webwinkel

Vloerbedekkingwebwinkel.nl is de goedkoopste aanbieder van Vloerbedekking in Nederland en België, maar we zijn veel meer dan dat! We hebben de laagste prijzen, geven extra korting en brengen géén verzendkosten in rekening boven de 300 euro, maar we bieden ook een goede service. We houden van vloerbedekking en hebben een prachtig assortiment dat we continu uitbreiden. Zo gaan we altijd mee met de laatste woontrends.

Dat we vloerbedekking online aanbieden betekent niet dat we u niet volledig kunnen begeleiden bij uw aankoop. Onze interieur specialisten staan voor u klaar met persoonlijk advies. Advies of hulp nodig bij het bestellen? Bel ons en krijg direct een medewerker aan de lijn. We geven u graag vrijblijvend, persoonlijk advies.

Wanneer u de vloerbedekking eerst in het echt wilt zien, dan vraagt u eenvoudig één of meerdere stalen aan. We sturen deze stalen gratis naar u toe, zodat u de vloer met eigen ogen kunt zien voor u een bestelling plaatst. Ook bieden we een professionele legservice aan, waarvan u gebruik kunt maken als u vloerbedekking bij ons koopt. We hebben een team van enthousiaste én vakkundige stoffeerders, die natuurlijk over alle kennis en ervaring beschikken om uw nieuwe vloer goed te leggen.

 

Showroom in Veghel

Al onze vloeren staan online, maar we hebben ook een showroom waar vrijwel al onze vloeren worden gepresenteerd. In onze showroom hangen stalen van vrijwel al ons tapijt en vinyl. We hebben staalborden van PVC en PVC Click en boeken met stalen van onze tapijttegels. Wanneer u interesse heeft in een vloer, dan kunt u een gratis staal aanvragen, maar u kunt natuurlijk ook langskomen. Omdat we regelmatig onderweg zijn, vragen we u om eerst even een afspraak in te plannen.

Wanneer u onze showroom bezoekt, kunt u niet alleen de vloeren met eigen ogen zien en vergelijken, maar kunt u ook al uw vragen stellen aan onze productspecialisten. Of u nu wilt weten welke kleuren het beste bij bepaalde interieurs passen, welke garens het meest onderhoudsvriendelijk zijn of welke ondervloeren het meest geschikt zijn voor uw nieuwe vloer -  wij adviseren u graag!

De beste merken voor de laagste prijs

Inmiddels is Vloerbedekking Webwinkel uitgegroeid tot één van de grootste online aanbieders van vloerbedekking. We zijn de goedkoopste aanbieder van Nederland, maar bieden alleen goede kwaliteit vloeren aan. 

We werken daarom alleen samen met vooraanstaande merken. Regelmatig komen daar nieuwe partners bij, die we beoordelen volgens simpele criteria. De vloeren van deze aanbieders moeten een goede kwaliteit hebben - en dus mooi blijven en een lange levensduur hebben - én ze moeten betaalbaar zijn voor iedereen. Verder vinden we het belangrijk dat onze partners zich ook volledig inzetten om u 100% tevreden te stellen wanneer u een nieuwe vloer koopt.

Omdat we inmiddels al lang samenwerken met deze aanbieders en een snelle omloop hebben, kunnen we de scherpste inkoopprijzen afdwingen. U profiteert daarvan via onze laagste prijsgarantie. We leveren vloerbedekking aan particulieren en bedrijven in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Finland, Zweden, Zwitserland en Portugal.

Let erop dat u alleen profiteert van onze allerlaagste prijzen als u gebruik maakt van onze kortingscode. U maakt gebruik van onze kortingscode door een vloer in de winkelwagen te leggen en via de kortingscode ''vloer'' op ''korting claimen'' te klikken. We zijn niet alleen voordelig, maar brengen ook geen verzendkosten in rekening bij een bestelling van meer dan 300 euro.

Uw zekerheden

We zijn aangesloten bij Inretail. Daarnaast zijn we CBW erkend. We hanteren algemene voorwaarden die u beschermen bij uw aankoop. U kunt dus veilig bestellen mét garantie.

Contactgegevens

Openingstijden

Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30. U kunt onze showroom in Veghel bezoeken op afspraak.