Ambiant PVC vloeren

PVC vloeren van Ambiant zijn enorm populair. De PVC vloeren zijn mooi, betaalbaar, sterk en praktisch. De vloeren zijn uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen (en huisdieren), maar ook voor allerlei bedrijfsruimtes. De collectie van Ambiant is zeer veelzijdig. Van klassieke en moderne houtdesigns tot stoere betondesigns (concrete). De collectie bestaat uit meer dan 60 verschillende vloeren, waardoor u altijd wel een PVC vloer kunt vinden die aansluit op uw wensen.

U bestelt deze vloerbedekking op Vloerbedekking Webwinkel omdat we de goedkoopste aanbieder van Nederland zijn. We hebben namelijk een laagste prijsgarantie en brengen geen verzendkosten in rekening. We bieden een goede service en staan voor u klaar met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over het egaliseren van uw basisvloer. Verder hebben we veel ervaring met het leggen van PVC vloeren. We bieden dan ook een professionele legservice aan.

 Ambiant biedt een aantal PVC vloeren ook aan als PVC Click variant. U kunt deze zelf leggen. Bekijk nu de complete collectie Ambiant PVC en bestel direct een nieuwe vloer.

Filteren