mFLOR PVC vloeren

mFLOR is een vooraanstaand merk in PVC vloeren. Hieronder staat onze uitgebreide collectie van mFLOR PVC die bestaat uit zo'n 70 verschillende designs! Deze PVC stroken of tegels zijn gemaakt volgens innovatieve technieken en voelen en ogen als een echte houten of stenen vloer. Ondertussen bieden ze alle voordelen van PVC.

De vloeren zijn gemaakt van krachtige en duurzame materialen, hebben een geweldig design, zijn onderhoudsvriendelijk, geluiddempend en te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. De hoogwaardige PVC vloeren van mFLOR zijn geschikt voor in huis, maar zijn ook te gebruiken in allerlei bedrijfsruimtes. De meeste vloeren zijn vochtbestendig, waardoor ze bijvoorbeeld ook in de keuken en badkamer te gebruiken zijn.

U bestelt deze vloerbedekking in onze webshop omdat we de laagste prijs hebben. We brengen geen verzendkosten in rekening (boven de 25 euro), leveren snel en staan voor u klaar met persoonlijk advies. U kunt een PVC vloer niet zomaar zelf leggen (met uitzondering van PVC Click vloeren). Daarom bieden we een professionele legservice aan. Bekijk nu de complete collectie PVC vloeren van mFLOR en bestel direct:

Filteren