Desso tapijttegels

Desso is een Nederlandse producent van tapijt en tapijttegels. De tegels zijn prachtig en helemaal volgens de laatste trends. Samen met Heuga Interface is Desso de populairste aanbieder van tapijttegels. In totaal bestaat onze collectie uit honderden verschillende tegels, met allerlei kleuren, materialen en structuren.

De tegels zijn slijtvast en gaan enorm lang mee. Ze zijn te gebruiken in uiteenlopende bedrijfsruimtes, zoals (bank)kantoren, vergadercentra, scholen, zorgcentra en fitnesscentra. We hebben het merk geselecteerd vanwege de uitmuntende kwaliteit en stijlvolle designs. Vervolgens hebben we goede prijsafspraken gemaakt met Desso, waardoor we de goedkoopste aanbieder zijn. Daardoor leveren we de tapijttegels door heel Europa!

U koopt alle vloerbedekking van Desso mét laagste prijsgarantie. U betaalt geen verzendkosten en kunt rekenen op deskundig advies. We leveren snel en hebben een professionele legservice exclusief voor klanten. Bekijk nu de gehele collectie en bestel direct online.

Filteren

afbeelding Desso Fern tapijttegel
Desso
Fern
€ 39,66 per m2
1 2