Forbo vinyl vloeren

Forbo is een vooraanstaande product van vinyl vloeren. De vloeren hebben een ‘’Zwitserse kwaliteit’’ en een scherpe prijs. Via Vloerbedekking Webwinkel koopt u mét laagste prijsgarantie! De collectie van is veelzijdig en bestaat uit vele vooruitstrevende designs. Daardoor is er voor ieder interieur een mooie vinyl vloer van Forbo te vinden.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de Novilon collectie. De vloeren binnen deze collectie zijn moeilijk te onderscheiden van een echte stenen-, betonnen- of houten- vloer. Ondertussen bieden ze alle voordelen van vinyl. Ze zijn betaalbaar, duurzaam, comfortabel, geluiddempend en heel onderhoudsvriendelijk. Verder biedt het merk vele moderne veiligheidsvloeren aan, met de Surestep- en Safestep collectie. Deze vloeren richten zich op een veilige werkomgeving en zijn ideaal voor werkruimtes met een verhoogd sliprisico.

U koopt alle vloeren van Forbo op Vloerbedekking Webwinkel mét laagste prijsgarantie. U betaalt geen verzendkosten en kunt vertrouwen op deskundig en onafhankelijk advies. We hebben een uitgebreide collectie ondervloeren voor vinyl en bieden exclusief voor klanten een professionele legservice aan. Kies nu een nieuwe vinyl vloer en bestel deze online…

Filteren

afbeelding Forbo Safestep Aqua vinyl vloer
Forbo
Safestep Aqua
€ 111,04 per st. meter
afbeelding Forbo Safestep R11 vinyl vloer
Forbo
Safestep R11
€ 106,79 per st. meter
afbeelding Forbo Safestep R12 vinyl vloer
Forbo
Safestep R12
€ 115,68 per st. meter
afbeelding Forbo Surestep Steel vinyl vloer
Forbo
Surestep Steel
€ 95,60 per st. meter
afbeelding Forbo Surestep Wood vinyl vloer
Forbo
Surestep Wood
€ 95,60 per st. meter