U ontvangt extra korting in de winkelmand. Vul de kortingscode ''VLOER'' in voor de laagste prijs!

Ambiant PVC vloeren: uitgebreide collectie & Scherpe prijzen!


PVC vloeren van Ambiant zijn enorm populair. De PVC vloeren zijn mooi, betaalbaar, sterk en praktisch. De vloeren zijn uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen (en huisdieren), maar ook voor allerlei bedrijfsruimtes.

De collectie van Ambiant is zeer veelzijdig. Van klassieke en moderne houtdesigns tot stoere betondesigns (concrete). De collectie bestaat uit meer dan 60 verschillende vloeren, waardoor u altijd wel een PVC vloer kunt vinden die aansluit op uw wensen.

U bestelt deze vloerbedekking op Vloerbedekking Webwinkel omdat we de goedkoopste aanbieder van Nederland zijn. We hebben namelijk een laagste prijsgarantie en brengen geen verzendkosten in rekening.

We bieden een goede service en staan voor u klaar met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over het egaliseren van uw basisvloer. Verder hebben we veel ervaring met het leggen van PVC vloeren. We bieden dan ook een professionele legservice aan.

Ambiant biedt een aantal PVC vloeren ook aan als PVC Click variant. U kunt deze zelf leggen.

Bekijk nu de complete collectie Ambiant PVC en bestel direct een nieuwe vloer…


Verlanglijst
€ 39,95 / m2

Verkrijgbaar in 6 verschillende kleurenEssenzo PVC

Ambiant
Verlanglijst
€ 39,95 / m2

Verkrijgbaar in 4 verschillende kleurenExcellent PVC

Ambiant
Verlanglijst
€ 41,95 / m2

Verkrijgbaar in 4 verschillende kleurenVerlanglijst
€ 39,95 / m2

Verkrijgbaar in 4 verschillende kleurenVerlanglijst
€ 27,95 / m2

Verkrijgbaar in 3 verschillende kleurenAvanto PVC

Ambiant
Verlanglijst
€ 36,95 / m2

Verkrijgbaar in 6 verschillende kleurenVerlanglijst
€ 36,95 / m2

Verkrijgbaar in 4 verschillende kleurenSuperior PVC

Ambiant
Verlanglijst
€ 34,95 / m2

Verkrijgbaar in 4 verschillende kleurenVerlanglijst
€ 36,95 / m2

Verkrijgbaar in 4 verschillende kleurenRobusto PVC

Ambiant
Verlanglijst
€ 36,95 / m2

Verkrijgbaar in 6 verschillende kleurenSarenza

Ambiant
Verlanglijst
€ 29,95 / m2

Verkrijgbaar in 4 verschillende kleurenEstada PVC

Ambiant
Verlanglijst
€ 24,95 / m2

Verkrijgbaar in 4 verschillende kleurenSupremo PVC

Ambiant
Verlanglijst
€ 34,95 / m2

Verkrijgbaar in 4 verschillende kleurenFamosa PVC

Ambiant
Verlanglijst
€ 29,95 / m2

Verkrijgbaar in 4 verschillende kleurenWeergeven 1 t/m 10 van in totaal 10

Over Ambiant

Ambiant is een merk van Cotap, een Nederlandse groothandel in allerlei soorten vloerbedekking. Cotap heeft als doel om mooie, toekomstbestendige en innovatieve vloeren te ontwikkelen. De Ambiant PVC collectie voldoet hier volledig aan. Of u nu een architect, projectinrichter of consument bent, u zult zeker een passende vloer vinden binnen de collectie van Ambiant. Uiteraard bestelt u deze op Vloerbedekking Webwinkel mét laagste prijsgarantie!

Duurzame PVC vloeren

De PVC vloeren van Ambiant zijn bijzonder duurzaam. De PVC stroken hebben vaak een dikte van 2,50 cm en een speciale beschermlaag van 0,55 mm. Deze harde beschermlaag biedt bescherming tegen krassen en slijtage, waardoor de levensduur verlengt wordt. Verder zorgt deze beschermlaag voor een vuilafstotende werking, waardoor de vloer gemakkelijk schoon te maken is.

Omdat de PVC vloeren van Ambiant zo sterk zijn, kunt u deze overal in huis gebruiken. Omdat de vloeren vochtbestendig zijn, kunt u ze zelfs in de keuken, toilet en badkamer leggen. Daarnaast zijn ze geschikt voor commercieel gebruik en (sommige) zelfs voor industrieel gebruik.

Laagste prijzen (en laagste prijsgarantie)

Ambiant richt zich op een breed publiek en biedt de vloeren dan ook aan tegen scherpe prijzen. Wij maken de prijzen vervolgens extra scherp met extra kortingen en onze laagste prijsgarantie! We zijn daardoor de goedkoopste aanbieder van Nederland.

Uiteraard is de prijs heel belangrijk, maar ''goedkoop moet geen duurkoop worden''. Onze specialisten hebben de vloeren van Ambiant gecontroleerd en staan volledig achter de kwaliteit! Wanneer u een Ambiant PVC vloer koopt, dan koopt u dus een betaalbare vloer van topkwaliteit!

Geluiddempend en comfortabel

De PVC vloeren hebben een geluiddempende werking, waardoor de geluiden van voetstappen worden geabsorbeerd. U kunt daardoor echt van uw rust genieten wanneer u thuis bent. De geluiddempende werking zorgt niet alleen voor een demping van loopgeluiden, maar bijvoorbeeld ook van spelende kinderen die met speelgoed gooien.

Voor bedrijfsruimtes, zoals kantoren, zorgt het voor een ontspannen werkomgeving waar medewerkers zich volledig kunnen concentreren zonder zich te irriteren aan gehorigheid.

PVC vloeren hebben een lagere warmtedoorlaatweerstand (thermische weerstand). U kunt PVC dus gebruiken in combinatie met vloerverwarming. U kunt dus lekker met blote voeten over een warme PVC vloer lopen!

Realistische uitstraling

De vloeren hebben een zeer realistische uitstraling. Zo is Ambiant Robusto bijvoorbeeld moeilijk te onderscheiden van een echte houten vloer en doet Ambiant Concrete direct denken aan een echte betonvloer.

De realistische uitstraling wordt mede veroorzaakt door de speciale Register Embossing. Deze embossing zorgt voor een zichtbare en voelbare houtstructuur, betonstructuur of tegelstructuur. Verder hebben veel PVC stroken voelbare V-groeven aan alle zijden, die de PVC stroken extra realistisch maken.

Professionele legservice voor PVC

U kunt PVC vloeren moeilijk zelf leggen, met uitzondering van PVC click. We bieden daarom een professionele en betaalbare legservice aan. U kunt Ambiant PVC dus bij ons bestellen, maar ook door ons laten leggen.

PVC wordt verlijmd op de basisvloer. Die basisvloer moet wel geschikt zijn voor PVC en mag bijvoorbeeld geen oneffenheden bevatten. We geven u graag advies over het voorbereiden van de basisvloer en kunnen de vloer voor u egaliseren, indien nodig.