U ontvangt extra korting in de winkelmand. Vul de kortingscode ''VLOER'' in voor de laagste prijs!

Belakos PVC vloeren


De PVC vloeren van Belakos zijn verkrijgbaar in mooie, uiteenlopende designs met de uitstraling van hout en natuursteen.

De stroken hebben een krachtige toplaag van 0,30 mm tot 0,55 mm, waardoor ze geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen. Denk daarbij aan allerlei ruimtes in huis, zoals de woonkamer, eetkamer, keuken en de slaapkamers. Verder zijn deze vloeren geschikt voor uiteenlopende bedrijfsruimtes, zoals kantoren, vergadercentra, winkels, restaurants, onderwijsinstellingen en zorginstellingen.

Omdat deze toplaag bescherming biedt tegen krassen en slijtage zorgt deze voor een lange levensduur. Een PVC vloer van Belakos is dan ook een goede investering!

De vloeren hebben een scherpe prijs, zeker wanneer u deze koopt op Vloerbedekkingwebwinkel. We hebben namelijk een laagste prijsgarantie en zijn daardoor de goedkoopste aanbieder van Nederland. We brengen daarnaast geen verzendkosten in rekening. Uiteraard bieden we een vakkundige legservice aan.

Bekijk nu de complete collectie Belakos PVC vloeren:


Urban+ 0.30 mm

Belakos
Verlanglijst
€ 23,02 / m2

Verkrijgbaar in 8 verschillende kleurenRustico 0.55 mm

Belakos
Verlanglijst
€ 31,04 / m2

Verkrijgbaar in 4 verschillende kleurenVerlanglijst
€ 31,29 / m2

Verkrijgbaar in 2 verschillende kleurenVerlanglijst
€ 27,30 / m2

Verkrijgbaar in 4 verschillende kleurenVerlanglijst
€ 28,52 / m2

Verkrijgbaar in 8 verschillende kleurenVerlanglijst
€ 31,04 / m2

Verkrijgbaar in 4 verschillende kleurenVerlanglijst
€ 23,64 / m2

Verkrijgbaar in 4 verschillende kleurenVerlanglijst
€ 32,71 / m2

Verkrijgbaar in 6 verschillende kleurenWeergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

Over Belakos

Belakos is een familiebedrijf uit Genemuiden, dat sinds 1960 bestaat. Het bedrijf startte met de verkoop van tapijten, maar verkoopt tegenwoordig ook vele PVC vloeren, waaronder de populaire Rustico visgraat, Castello XL en Metropool. Sinds de oprichting van Vloerbedekking Webwinkel werken we samen met Belakos, waardoor we alle vloeren nu tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Kras- en slijtvast

De vloeren van Belakos hebben een toplaag van 0,30 mm tot 0,55 mm. Deze polyurethaan-toplaag zorgt voor een prima bescherming tegen krassen en slijtage. PVC vloeren met een dikkere toplaag bieden een betere bescherming tegen krassen en slijtage, waardoor ze een langere levensduur hebben.

De vloeren met een toplaag van 0,30 mm bieden voldoende bescherming tegen woongebruik, terwijl de dikkere vloeren doorgaans ook geschikt zijn voor zwaar projectgebruik. Zo biedt Belakos dus voor iedere toepassing een passende vloer aan.

Authentieke vloeren

De vloeren van Belakos hebben een authentieke uitstraling. Zo zijn de PVC vloeren met een houtdesign moeilijk te onderscheiden van een echte plankenvloer.

Dit komt in eerste instantie door de natuurlijke houttinten. Daarnaast hebben de PVC vloeren een realistische houtstructuur die vaak niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar is. Bij veel collecties zijn de houtnoesten zelfs voelbaar!

Veel PVC stroken van Belakos hebben V-groeven. Dit zijn afgeschuinde randen aan de zijkanten van de stroken, die zorgen voor een extra realistischer design.