Vloerkleed op maat laten maken?

Wist u dat een vloerkleed die u op maat laat maken, bij ons helemaal niet duurder is dan een vloerkleed in een standaard maat?

Dit komt omdat we leveren aan particulieren en bedrijven door heel Europa. We kopen groot in en hebben een snelle omloop. Hierdoor kunnen we de beste prijzen afdwingen.

We hebben zelfs een laagste prijsgarantie, waardoor u nooit te veel betaalt.

U kunt bij ons kiezen uit meer dan 1.500 verschillende vloerkleden! We bieden vloerkleden aan van 14 verschillende merken, waaronder Desso, Bonaparte, Gelasta en Lano Smartstrand.

Omdat Vintage én Wollen vloerkleden op maat enorm populair zijn, hebben we een overzicht gemaakt met de beste verkochten vloerkleden binnen deze categorie.

Ontdek nu wat de trends van dit moment zijn en lees alles over het op maat laten maken van een vloerkleed…

Nu zelf samenstellen

Vintage vloerkleden

U moet onderstaande collectie zeker even doornemen als u een liefhebber bent van de 60’s en 70’s. Onderstaande tapijten hebben prachtige patronen en geweldige kleuren uit deze tijd.

Vroeger waren deze tapijten alleen te koop bij de vooraanstaande antiquairs. Gelukkig zijn ze tegenwoordig voor een hele scherpe prijs te koop op Vloerbedekking Webwinkel.

U kunt tegenwoordig zelfs voor een hele scherpe prijs een vintage vloerkleed op maat aanschaffen.

Bekijk nu de populairste Vintage vloerkleden:

 

Wollen vloerkleden

Vloerkleden van wol zijn enorm zacht en bieden daardoor veel loopcomfort. Ze zorgen voor een luxe én vooral natuurlijke uitstraling van uw interieur.

Wollen vloerkleden zuiveren de lucht, waardoor het binnenklimaat beter wordt. Verder zijn vloerkleden van Wol brandwerend, waardoor deze veilig zijn. Ze hebben een isolerende werking en stoten vuil af.

De meeste vloerkleden zijn gemaakt van scheerwol. Het is één van de krachtigste materialen, waardoor u lang van het vloerkleed kunt genieten. Deze vloerkleden zijn misschien iets duurder dan synthetische vloerkleden, maar ze gaan langer mee.

Daarnaast koopt u alle vloerkleden op Vloerbedekking Webwinkel mét laagste prijsgarantie! We hebben meer dan 30 jaar ervaring en maken dagelijks vloerkleden op maat.

Hieronder staan 9 hele populaire vloerkleden van Wol. Veel vloerkleden zijn van Best Wool Carpets, wat wordt gezien als één van de beste aanbieders van wollen vloerkleden in Nederland.

Inspiratie: 6 trends van 2019

Hieronder staan 6 uiteenlopende tapijten die helemaal in zijn in 2019.

Uiteraad kunnen we deze tapijten helemaal op maat maken. U kiest dan niet alleen zelf de kleur, maar ook de afmeting, de vorm de en rand.

Ontdek nu wat de trends van 2019 zijn:

1. Bonaparte Vintage

Het vintage vloerkleed van Bonaparte brengt de 60’s en 70’s terug in uw interieur. Onze vintage vloerkleden bevatten prachtige kleuren én structuren, die vroeger alleen verkrijgbaar waren bij vooraanstaande antiquairs.

Het Bonaparte vloerkleed is verkrijgbaar in 10 verschillende kleurcombinaties, waaronder donker en licht blauw mét gele patronen. Wanneer u op zoek bent naar een opvallend vloerkleed, dan kiest u het compleet rode vintage vloerkleed.

Het barok patroon is te matchen met ieder interieur.

Volgens onze specialisten is Bonaparte hét beste merk tapijt. U kunt dus rekenen op een hele lange levensduur én behoud van een prachtige uitstraling.

Het laagpolige vloerkleed heeft een poolhoogte van 3,6 millimeter. Hierdoor is het tapijt eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Het Bonaparte vloerkleed is niet alleen heel mooi, maar ook heel praktisch voor een gezin met kinderen en huisdieren.

Het vloerkleed is verkrijgbaar met een maximale breedte van 4 meter en een lengte van 30 tot 40 meter. We maken dit vloerkleed regelmatig op maat voor een lange hal óf de entree van een kantoor.  Uiteraard past het kleed ook perfect in de woonkamer.

In 2019 is de prijs per strekkende meter op 4 meter breed 169,96 euro.

Bekijk in de webshop

2. Desso Denim

Dit vloerkleed van Desso gebruikt Denim als basis. Het vloerkleed heeft een ruige uitstraling en geeft uw interieur een stoere denimlook.

Het tapijt is gemaakt van gerecycled econyl garen, dat bijvoorbeeld afkomstig is van oude visnetten uit de oceaan. Het tapijt is daarmee niet alleen heel modern en stoer, maar ook nog eens een heel duurzaam.

Het is een bijzonder sterk vloerkleed met allerlei verschillende structuren. Het tapijt heeft een vilten rug en een poolhoogte van 3,4 millimeter. Hierdoor is het vloerkleed eenvoudig schoon te maken.

U legt het vloerkleed bijvoorbeeld in uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Daarnaast maken we dit vloerkleed regelmatig op maat voor bedrijven die een modern én stoer imago hebben.

De Desso Denim is verkrijgbaar met een maximale breedte van 4 meter en een lengte van 30 – 40 meter.

U koopt het vloerkleed al vanaf 144,46 per strekkende meter.

Bekijk in de webshop